Programación Principal

Dilluns 15 de març, 19h.

Entrades: 8€

Durada: 40 minuts. Espectacle en Castellá

comprar entradas

TRAILER


SINOPSI


Va haver-hi un moment llunyà en el qual tots els ciris, llums i bugies que cremaven en els confines del globus, el feien con oliï de balena.

Llum,aventures i diners, però també foscor, solitud, por, odi i venjança.Teatre Percutor torna, després de quatre anys de silenci, per a presentar Ahab,viatge a l’infern, una versió lliure,creativa i sense artificis de Moby Dick.

A ella no la veurem, encara que envaeixi tot l’escenari. I la veu desballestada de Ahab es fondrà amb el vent i els trons. L’objecte i la seva poesia ens embolicaran en una poderosa reflexió sobre el que ocorre en la mar i el que es queda en ell, sobre el plaer i l’obsessió que asseguin els homes, por doblegar a la Naturalesa i sobre els canvis de rumb que ens allunyen de terra ferma.

Preparin-se per a descobrir un teatre de (moltes) coses i viatjar a un lloc que no està en els mapes. Els llocs veritables mai ho estan.

 

FITXA ARTÍSTICA


 

Adaptación libre de la novela Moby Dick de Herman Melville(1851).
Producción: Teatro Percutor
Adaptación y puesta en escena: Sergio López

SERGIO LÓPEZ

Comença la seva formació a Madrid en el teatre de moviment i el circ. En 2001, ingressa en la École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq de París (França) i, més tard, en Kiklos Teatre de Padova(Itàlia) per a treballar el clown, la comèdia de l’art o el teatre contemporani.
En 2002 crea la seva primera companyia teatral, Bus a Trois, especialitzada en el teatre de màscares amb la qual participa en dues edicions del Festival de Teatre de Avignon. Creua el toll per a impartir teatre de moviment i màscares a San Francisco (Califòrnia) amb la Companyia Theatre Diffusion i en 2005 torna a Madrid per a muntar Teatre Percutor.

En els últims 15 anys, la companyia Teatre Percutor ha produït més d’una desena d’obres i ha recorregut el territori espanyol presentant propostes com Artistic Esperpentic Company, Sota la bastida, Pícnic, Igual dóna, Tom, ni gran, ni petit o Teoria mixta, per citar algunes.
Lligat a la Serra Nord de Madrid, ha estat al capdavant de projectes com Sierra Teotra o la Mostra de Teatre de Carrer Sierra Nord. Des de 2009, és director de Quemadagua, una companyia teatral sorgida del projecte pedagògic de l’Associació Apafam (Lozoyuela) i composta per actors i actrius amb diversitat funcional.
Paral·lelament, continua realitzant la direcció artística per a diferents companyies com Totonco Teatre, Indeleble Produccions, Teatre del Filferro, Vaig fer olor-Olé Teatre i Creació, i Fan Fi Fon, entre altres.
Actualment, Sergio López es troba en la cerca d’un nou llenguatge, íntim i pausat, centrat en la poesia dels objectes i la mirada del titella. Ahab, viatge a l’infern és la seva primera proposta.

Review Ahab. Viaje al infierno.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *