Programación Familiar

25 i 26 de gener, 01 i 02 de febrer de 2020. Dissabtes i Diumenges 17h.

Entrada entre 5€ i 8 €.

Els nens i les nenes paguen a partir dels 2 anys.


Edats recomanades: + 3 anys
Durada: 45 minuts

comprar entradas

SINOPSI


Història basada en la llegenda xinesa Els quatre dracs.
Interpretada amb un teatrí de llums i ombres, una evolució del teatre d’ombres xineses amb il·luminació actual i animació d’objectes.

Aquest és un conte sobre l’amistat d’un ésser màgic, un drac xinès, i la Xen. Tracta de la revolta davant la injustícia i l’abús de poder. L’ajuda desinteressada i la valentia per tirar endavant seguint on et dugui el cor. Finalment també va sobre la importància del recurs de l’aigua per a la vida.

 

El petit drac Liu Xiaulong veu patir l’amiga Xen i la seva gent per falta d’aigua.

Ell i tres dracs més demanen a l’Emperador de Jade que faci ploure i alleugereixi la terra de la gran sequera.

En veure que el poderós senyor no els fa cas decideixen solucionar-ho ells mateixos sense importar-los les conseqüències.

 

 

 

FITXA ARTÍSTICA


Cacauet teatre

Els cacauets són com capcetes sorpresa, són petits i energètics i tenen un nom que ens agrada com sona. Ens semblen musicals i si tinguessin ulls, braços i cames segur que serien simpàtics, una mena de follets que agradarien molt a la canalla… com els menairons.
A Cacauet som un equip, ens hem format en diferents disciplines, art dramàtic, la música i les belles arts, i cadascú aporta el que millor coneix i estima.

Què fem?

A Cacauet fem teatre per tots els públics, teatre familiar.
També realitzem projectes a mida per espais, museus, festes populars , expliquem i interpretem contes, gravem àudios i sobretot intentem encuriosir i captivar a petites orelles i ulls, vaja, connectar amb el públic.

Les nostres eines expressives són el teatre de llums i ombres, la manipulació de titelles i objectes, la música, la veu i la interpretació .
Tenim cura del llenguatge, de l’idioma que fem servir, el volem ric, expressiu, clar… que plantegi temes que interessin i que aportin debat i/o preguntes per part dels petits… i també pels grans. Un llenguatge inclusiu i actual.
Tenim cura de l’estètica i els materials, dels sons i de la música perquè ens ajuden a comunicar, a expressar i a vegades fins i tot a emocionar-nos.

D’on venim?

El nostre recorregut passa pels contes i les històries que vam començar a dramatitzar amb Rondallaire durant 15 anys, i que continuem fent, incloent aquesta part professional dins d’un Cacacuet més ampli on hi trobareu els espectacles i altres propostes artístiques.
L’experiència és una bona aliada, i agraïm a la gent que ha confiat i continua confiant en la nostra manera de treballar perquè és gràcies a ells i elles que podem treballar en el que més ens agrada.

I tres cacauets més…

  • Cacauet és proper, coneixem el públic familiar i el respectem a través dels muntatges teatrals, contes o altres propostes. Volem el millor per la canalla.
  • Cacauet és creatiu, arrisquem, provem i no parem de jugar i assajar fins que n’estem convençuts.
  • Cacauet és sincer, vaja, que no som un flamant ou de poc cacau i massa sucre amb una promesa d’una gran joguina, som un cacauet amb peloia que sabem d’on ve i cap a on vol anar ben acompanyat, en voleu un?

 

Review Aigua.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *