Sala Fènix

Exposició: Amb el cul a l’aire. De Josep Fabà Ribera

A partir del 16 de maig, de Dimecres a Diumenge de 18:30 a 20h. 

Vernissage d’inauguració: Dilluns 16 de maig, 20h

ENTRADA LLIURE

ASS A WHOLE

Algunes xarxes socials prohibeixen la publicació d’imatges on apareguin determinades parts del cos com poden ser mugrons, genitals, o culs. No puc evitar trobar, en aquesta intenció d’ocultar elements corrents, naturals, propis, i inherents a la topografia humana, una picada d’ullet a la censura viscuda dècades enrere. Amb la sèrie de dibuixos titulada Ass a whole vull reivindicar que tots tenim un cul, i que forma part del nostre tot.

Llapis de colors sobre paper Canson (200grs/m 2 ).

—————————————————————-

BUILD

En el món dels videojocs, la paraula build fa referència al conjunt d’habilitats i objectes amb què el jugador equipa un personatge, per tal que aquest pugui superar les proves que se li vagin presentant al llarg de l’aventura. Com en els videojocs, naixem despullats, i a mesura que creixem anem desenvolupant habilitats i adquirint coneixements que ens serviran per anar fent front, de la millor manera possible, a les adversitats amb què ens topem a la vida.

Llapis de colors sobre paper Canson (200grs/m 2 ).

Josep Fabà Ribera

Josep Fabà neix a Lleida l’any 1987. Actualment viu a Barcelona, on va estudiar Psicologia, i treballa en una residència per gent gran i de professor a la Universitat de Barcelona.
Tant durant la infància com en l’edat adulta, rep classes de dibuix i pintura, ja que l’interès per l’art ha estat una constant al llarg de la seva vida. Des de l’any 2008 col·labora com a il·lustrador en un recull de contes per a adults que es publica anualment amb l’editorial Pagès Editors (resultant del Premi Vent de Port, un concurs de contes escrits en Català). Al 2020 decideix començar a compartir les seves creacions a través d’Instagram, i des de llavors ha
tingut l’oportunitat d’exposar-les a locals com la Bodega Vins i Caves (Tremp) o el Cafè de les
delícies (Barcelona).
Al’exposició “Amb el cul a l’aire” hi podeu trobar originals de les sèries Build i Ass a whole.

Review Amb el cul a l’aire.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?