Sala Fènix

Diumenge 14 de maig de 2023,  11h i 12:30h


Edats recomanades: +2 anys
Espectacle en Castellà
Durada: 45m

Les criatures paguen entrada a partir dels 2 anys

Cicle #PONTAERI


Segurament has sentit a parlar de les estrelles fugaces i els meteorits, aquells breus i brillants moments que il·luminen els cels nocturns amb la seva màgica presència. El cicle de teatre #PONTAERI arriba a Barcelona així, com una llum brillant i efímera, oferint a la ciutat una oportunitat única de gaudir d’aquests espectacles.

Amb aquest cicle, companyies teatrals d’arreu del món s’uneixen per compartir la seva creativitat. Les seves obres només es presentaran durant pocs dies, com una estrella fugaç que creua el cel i desapareix ràpidament, deixant un record que perdurarà per sempre.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per ser partícips d’aquesta efímera i màgica experiència teatral. Les entrades són limitades, com les estrelles que es desprenen del cel, així que assegureu-vos la vostra.

SINOPSI


Comptem aquí la travessia del Joglar de Quequén a la recerca de la seva amada Diana, qui per a arribar a ella haurà de creuar perilloses aigües fins a una remota Illa. Cap viatge pot realitzar-se sense ajuda: l’Holandès Errant li prestarà el seu vaixell pirata per a vèncer tots els infortunis, la presència dels habitants de la mar li recordaran la importància de la fauna marina i els nens i les seves famílies ajudaran a superar tota classe d’obstacles.
Tot aquesta odissea de música en viu, titelles, amor i aventura ens fa entendre la importància dels altres i la trobada amb les persones per al creixement personal.

 

FITXA ARTÍSTICA


Productora: Canapé de Polenta Títeres + Música
Fundador i director: Pablo Javier Coronel
Poeta, escritor, compositor, músic i titellaire: María Cecilia Alconi
Titellaire, productora i música: Silvia Cecilia Ferreiro
Artista plàstic, Titellaire i constructor de titelles: Carlos María Álvarez Uriburu

Review Amores en Quequén.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?