Programación Familiar

25 d’abril, 02, 09 de maig de 2021. Diumenges, 11:00h, 12:30h i 16:00h

Entrada: entre 5€ i 8€.  Els nens i les nenes paguen a partir dels 2 anys.


Edats recomanades: +2 anys
Durada: 40 minuts

comprar entradas

SINOPSI


L’Aneguet decideix emprendre l’aventura de la seva vida; una vida difícil però alegre que s’anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles.

Viu aquest viatge musical fins a un desenllaç tant conegut com sorprenent.

 

FITXA ARTÍSTICA


Titellaire: Maria Ballús
Adaptació i Direcció Escènica: Néstor Navarro
Director creatiu: Eugenio Navarro
Titelles: Eugenio Navarro, Jordina Salvany i Eugenia Susel
Pintura i il·lustracions: Eugenia Susel
Música: Mariona Sagarra
Cançons: Maria Ballús
Il·luminació: Pau Vila
Assistent de producció i d’escenografía: Alicia Leiva Otto
Producció: La Puntual

La Puntual es va fundar el 2005, com a únic teatre estable de titelles, marionetes i ombres xineses per a públic familiar a Barcelona.
El fundador de la companyia és Eugenio Navarro, titellaire des de 1976, fou membre de la històrica companyia “La Fanfarra” i és una figura de reconegut prestigi internacional guardonat amb multitud de premis durant la seva trajectòria. Néstor Navarro Salvany (Barcelona, 1982) n’és l’actual director escènic i dramaturg. Fill de l’Eugenio, va néixer i créixer entre artistes, titelles, escenaris i gires en furgoneta. A partir del 2008 va professionalitzar-se i ha actuat en diversos espectacles. Junts han creat, adaptat i dirigit diversos espectacles de titelles que han tingut un notable èxit entre el públic familiar. Nosaltres som el cor de la companyia, però en cada producció ens envoltem d’un equip de professionals excepcionals: il·luminadors, artistes plàstics, compositors, músics, escenògrafs, titellaires, etc. La companyia La Puntual presentem sovint els nostres espectacles al nostre teatre del barri del Born de Barcelona, però també participem en programacions i festivals nacionals i internacionals. El Teatre de Putxinel·lis La Puntual programa companyies internacionals de reconegut prestigi, així com companyies locals i de la resta d’Espanya. També impartim i organitzem cursos especialitzats en l’art dels titelles, el teatre d’ombres i les marionetes.

 

Review L’aneguet lleig.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *