Programación Familiar

del 02 de Febrero al 09 de Marzo 2014. Domingos 12h .

Entrada 8 € · Reducido 6 €

arbre-de-la-vida-04

Programado
Deja un comentario

  Aviso Legal

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer


  Edades recomendadas: de 6 mesos a 3 anys · per tota la familia
  Duración: 40 minutos
  • L'arbre de la vida

  SINOPSIS


  L’Arbre de la vida és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats. No hi ha una única historia en aquest conte. Hi haurà tantes histories com nens i nenes, adults i ancians vinguin a veure-la.

  L’espectacle és una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possibilitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat en la manifestació.

   

  FICHA ARTÍSTICA


  L'arbre de la vidaLa Companya.

  Aboon teatre és una companyia jove, que vol transmetre una visió més amplia de la realitat. Expressen l’imaginari i la vivència infantil per acostar-la a l’adult, creant un espai harmònic entre aquestes dues realitats paral·leles. Amb molta cura, sensibilitat i respecte, compartin amb els més petits el seu món simbòlic i acompanyem a l’adult a descobrir-lo i recordar-lo.

  La sensitivitat, les emocions i la imaginació són denominadors comuns que els connecten amb els nadons i la nostra infància. A Aboon Teatre les rescaten i les col·loquen en un lloc preferent.

   

  Review L’arbre de la vida.

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *