Galeía Fènix

ONIRIC OMNIA + Petita Lechatrose

Del 27 de setembre de 2021

de Dimecres a Diumenge de 18:30 a 20h

ENTRADA LLIURE


A “AstralDona” se fusionen sa visió que tenen dues artistes en quant a s’energia femenina i com aquesta les dur a conectar-se amb es seu propi món intern, com a punt de partida, i extern com a manifestació d’aquesta experiència. Tocant temes tant variats com es món de ses emocions, geometria, astrologia, connexió amb sa pròpia cosmologia de s’Ésser Humà, vides passades…

 

 

 

ONIRIC OMNIA, il·lustració (Palma de Mallorca, 1990).

Sa meva passió des de ben nina sempre va ser es dibuix així que vaig estudiar es Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració a s’Escola d’Art de Manresa.

Sa temàtica de sa meva obra està molt lligada a sa simbologia, arts ocultes, astrologia, tarot, geometria i tot allò relacionat amb es Coneixement de ses Civilitzacions antigues. Ses obres sempre estan plenes de color i de personatges amb missatges de fons per convidar a s’espectador a que inicii sa seva pròpia interpretació. Ses tècniques més usuals per jo són ses aquarel·les, acrílics i tinta. Per il·lustració digital, tableta gràfica.

Utitlizo s’art com un mitjà, no només d’expressió, si no d’autoconeixement i una crida per RECORDAR sa capacitat innata que tenim de CREAR.

Totes i tots som CREADORS.

 

 

 

 

Petita Lechatrose

Treballant a full-estafi en la meva carrera artística, actualment viu a Barcelona on els dies passen entre llapis, esbossos, guixos i moltes vegades entre dos i tres treballs al mateix temps. Em dic Catalina i dono vida a Petita Lechatrose.

Des de l’inici de la meva carrera artística l’eix principal ha estat total llibertat per a crear, sense patrons ni regles, total llibertat per a experimentar. Com si d’un joc es tractés. Deixant-me portar per una idea i experimentant amb el material per a obtenir un resultat satisfactori que sucumbís a aquesta necessitat que he tingut i continuo tenint sempre, crear. Des de molt petita la creativitat m’ha acompanyat; no em costa, no em fa por, està i es manifesta en nombroses idees que bombardegen el meu cap al llarg del dia. Amb els anys em sento molt afortunada d’aquest incessant formiguer d’idees. Veig cares en molts llocs, patrons que es repeteixen al meu cap, muñequitos que inunden les meves creacions i m’ajuden a canalitzar per a entendre, en el meu cas, les meves emocions humanes tan poc treballades.

M’he proposat treure a la llum aquesta veu interior que tots tenim i que ens envia tants missatges al llarg del dia. Aquesta proposició parteix d’un moment molt íntim on tota la meva persona està en el punt de mira, la meva veu interior està sent escoltada com mai i les meves emocions estan sent observades i analitzades, intentant entendre el per què de les reaccions, les quals moltes vegades són automàtiques. I és el que plasmo en gran part de la meva obra actualment: cares de persones que solien ser dones però d’un temps ara cada vegada aquestes cares femenines són més ambigües. Sóc molt més conscient de l’energia masculina i femenina que està en tots els cossos i m’agrada dibuixar-la. Dibuixar per a mi és teràpia, una de les millors.

Petita Lechatrose és un món molt naïf, molt particular, molt meu amb una paleta de colors pastís, amb un traç molt solt i expressiu. Els meus camps de creació són el collage, dibuix abstracte a línia, dibuix a guix, fotografia…Últimament estic començant en el muralisme i l’obra gràfica i els temes que m’inspiren són principalment els animals i la meva estranya relació amb ells, les plantes, les emocions humanes i l’amor propi. Estic preparada per a pintar els fantasmes que governen les meves/les nostres emocions.

Review Astraldona.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *