Galeía Fènix

Del 4 al 29 de maig de 2016

tots els dies 20-21 h dilluns fins a les 23 h
EXPOSICIÓN – INAUGURACIÓN – CÁTALOGO – información: exposicio@salafenix.com

sala fènix

Evento Inauguración

VERNISSAGE Dimecres 04 Maig 2016, 20 hores  

Entrada lliure amb cervesa Inedit, gentilesa de Estrella Damm.
Copa de vi Brunus, amb ajuda dels cellers del grup Parxet
Concert de Daniel Pérez – guitarra, veu, armónica

 

Aquesta exposició no solament vol mostrar l’obra plena de talent i enginy d’en Tony Fernández sinó que vol anar més enllà i donar a conèixer el món d’un col·lectiu, del qual l’artista n’és un destacat representant. Es tracta de retre tribut als creadors de còmic i il·lustració de llicència, sobretot de Disney. considerable tant en nombre com en habilitats i singularitats.

La coincidència amb les dates de la celebració del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, busca aconseguir que els àvids aficionats, que durant aquells dies envairan la ciutat, puguin gaudir d’aquesta proposta, doncs en el transcurs de les 34 edicions d’aquesta important fira l’obra d’aquest col·lectiu ha passat desapercebuda. Infinitat de pàgines de còmic i d’il·lustració que s’han publicat per tot el món, i han fet fruir a nens de tot arreu, han sortit de les mans de professionals formats aquí, al voltant de Barcelona, moltes vegades pel treball desenvolupat per estudis/agència que funcionaven com a petites escoles/pedrera.

En Tony Fernández ens mostra com populars personatges del còmic poden trencar els marcs de les seves vinyetes per envair destacats referents de l’art. Desbordant de talent, humor i frescor, l’obra exposada ens convida a una promíscua festa on parlar de tu a tu als icones de la cultura universal. A més a més dels seus originals, es podrà veure una instal·lació que té per objectiu posar en valor el procés creatiu de l’artista.

Comissariat: Marga Querol, directora de Togs Art Barcelona

 

Catacrack

 

About-Tony-Fernández

 

Colaboran:

togsGrima

Review Catacrack!!! Tony Fernández.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *