Sala Fènix

CINE CLUB FÈNIX. Cineforum a càrreg d’Antonio José Navarro

Cada Dimarts, 20h. A partir del 08 de març de 2022

Entrades: 7,50€

CINE CLUB FÈNIX vol recuperar el plaer d’assistir a una sessió de cinema en un espai de proximitat, confortable i acollidor, i gaudir després d’un cine fòrum a càrrec d’Antonio José Navarro, crític, historiador, docent i assagista cinematogràfic. Navarro entaularà un diàleg amb el públic per intercanviar opinions i punts de vista i estimularà la reflexió al voltant de diferents aspectes de la pel·lícula, des del seu context a la lectura de les imatges.

Pel fet que té lloc en un espai teatral, CINE CLUB FÈNIX farà confluir les arts i visuals i les escèniques. La seva programació oferirà pel·lícules relacionades amb el món del teatre: adaptacions de textos teatrals per al cinema, biopics escènics, ficcions en el món teatral, història del teatre, etc.

Tant si ets més de cinema o de teatre, CINE CLUB FÈNIX et dona la benvinguda! Aquest és un punt de trobada i de cultura obert a tothom.

CALENDARI:


Macbeth (Orson Welles, 1948) // 8 de març

Eva al desnudo (All About Eve, Joseph L. Mankiewicz, 1950) // 15 de març

La gata sobre el tejado de Zinc (Cat on a Hot Tin Roof, Richard Brooks, 1958) // 22 de març

Bésame, tonto (Kiss Me, Stupid, Billy Wilder, 1964) // 29 de març

Los chicos de la banda (The Boys in the Band, William Friedkin, 1970) // 05 d’abril

All That Jazz (Bob Fosse, 1979) // 19 d’abril


Crític i historiador cinematogràfic. Membre de l’Associació Espanyola d’Historiadors de Cinema (AEHC) i de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC). Col·laborador habitual de la revista especialitzada Dirigido por fins a 2018, és docent de l’escola de cinema La Casa del Cine i professor convidat en màsters de la Universitat Ramon Llull i Universitat de València, entre d’altres.

És autor d’assaigs com El imperio del miedo (Ed. Valdemar, 2016), Choque de titanes. 50 películas fundamentales sobre la Guerra Fría (Editorial UOC, 2017), Hollywood y la Guerra contra el Terror (Ediciones Cátedra, setembre 2021) i Líbranos del mal. Un estudio cultural del cine de posesiones demoníacas y exorcismos (2021), a més de coautor de Frankenstein. El mito de la vida artificial (Nuer Ediciones, 2000) i coordinador/editor d’una trentena de llibres col·lectius de cinema (per a esdeveniments com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sitges o la Semana de Terror de San Sebastián).

En col·laboració amb:

Review CINE CLUB FÈNIX.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?