Taller de Circ i Clown.

Per nens i nenes de 5 a 10 anys, dilluns, 17:30-18:30

CUOTA MENSUAL: 30 €

 

 

Sabieu que els pallassos son persones ben normals que tambe s’entrenen, com els esportistes , els ballarins pero diferent?

A traves de jocs , exercicis simples i petites improvitzacions aprendrem l’A B C dels pallassos, experimentarem amb el vestuari, deixarem la vergonya al carrer i riurem una bon estona!… tot respectant sempre els NOs i els SIs de cada nen!

El objectiu es de confiar en una mateix i en els altres , tot aprenent a ser mirat i a mirar els altres d’una manera atenta i constructiva.

…i a mes….

Jocs, escalfaments adaptats a l’edat, plats xinesos, mocadors, malabars, piramides, equilibris simples, joc escènic. Passar una bona estona experimentant i coneixent els materials i tecniques del circ.

Confiar en un mateix i en els altres, tot reconeixent els límits de cadascú i gaudir tot respectant-los i fins i tot superant-los.

 

Circ i Clown

Deja un Comentario


  Aviso Legal

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Circ i Clown

  Marta Serena

  Marta Serena

  Pallassa i formadora de circ i teatre infantil i juvenil des de fa més de 15 anys. Aprèn arts escèniques al Col.legi de Teatre de Barcelona i aprofunditza tècniques de circ al Zirkus Zack- Berlin i a l’Hangar des Mines-Franca. Fa vint anys que treballa com a actriu , monitora i formadora amb nenes i nens, en grups de teatre, colònies i sobretot en projectes de circ infantil i juvenil a Alemanya, Suïssa, França i Catalunya.

  VISITAR WEB

  .

  Review Circ i Clown.

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *