Galeía Fènix

1 – 26 Juny 2016

Dilluns 20-23 h / Dimarts, Dijous, Dissabte i Diumenge 20-21 h / Dimecres i Divendres 18-21 h
EXPOSICIÓ – INAUGURACIÓ – CÀTALEG – informació: exposicio@salafenix.com

sala fènix

Esdeveniment Inauguració

VERNISSAGE Dimecres 1 de Juny de 2016, 20:30 hores. 

Entrada lliure amb copa de cava i concert de Jungle Jazz Trio.

 

En l’exposició es mostren els resultats de l’experimentació a través de l’ús de tinta xinesa, acrílic, aquarel·la, oli a l’aigua i cafè soluble sobre paper.

És un recorregut per diferents exemples d’art figuratiu, abstracte i gestual de gran força i impacte visual per la combinació de tècniques i de colors.

En les obres exposades es pot veure un element reiterat, el cercle zen o cercle ensō, en la seva varietat més tradicional o en les seves interpretacions com a alliberament de l’acte creatiu.

Poemes de diferents poemaris inèdits i un tiraje en serigrafia de dues d’obres exposades, completen l’exposició. Imatge i paraula són complement.

Predominen el negre i el vermell en les obres gestuals i el marró del cafè soluble, com a nova forma d’experimentació. La resta d’obres viuen gràcies al color.

 

cartel-circularidad-ok-ok

 

Susana G. López

“En la meva obra té una part primordial l’aigua com a element diluent de tots els pigments que utilitzo (aquarel·la, tinta, oli, entre alguns d’ells). És una reminiscència de l’aigua heraclitana: tot flueix, tot canvia, perquè tot té moviment. L’obra d’un artista ha de ser així, canviant, viva, encara que no perdi mai l’essència i el caràcter de l’artista.
No tinc formació acadèmica en arts plàstiques, però el meu desig d’aprendre i millorar, d’expressar-me, fa que constantment investigui i experimenti. L’esforç, l’entusiasme, la tenacitat…no sempre són suficients, la tècnica també es fa necessària i per ells completo els meus coneixements amb diferents cursos i tallers. Aprendre, compartir i ensenyar també complementa i completa el meu treball. Tallers de gravat, de monotips, de serigrafia, de cal·ligrafia japonesa… És tan llarg el coneixement i no dóna una vida per a això…
Aquarel·les, tintes, gravats són el resum d’un camí que es perllonga.”

 

Review CIRCULARIDAD.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *