Sala Fènix

Colección de obras

Exposició d’obres de Gerson Rodríguez

Curaduria: Revive social art producer

Del 7 de febrer al 4 de març de 2024, de dimecres a diumenge de 18:30 a 20h

ENTRADA LLIURE

Dissabte 10 de febrer, 12h: vernissage d’inauguració em presencia de l’artista.
Aquesta exposició s’inspira en les sensacions evocades en Parad de pararme

La col·lecció d’obres artístiques descriu una sèrie de retrats a l’oli que capturen l’essència i la diversitat del seu país. Cada obra és una representació única i acuradament elaborada, creada amb la intenció de celebrar la riquesa cultural, històrica i paisatgística de la nació.
A través d’aquesta col·lecció d’obres artístiques, es busca no sols retre homenatge a la bellesa física del seu país, República Dominicana, sinó també explorar la connexió entre la gent i el seu entorn. Cada obra conta una història única i contribueix a la narrativa visual que celebra la identitat nacional i la riquesa cultural, convertint aquesta col·lecció en una expressió artística que transcendeix l’estètic per a reflectir l’ànima mateixa del seu país.

Gerson Rodríguez

Vaig néixer a Santo Domingo, República Dominicana, el 13 de Juliol de 1998. Des de petit vaig sentir la necessitat de crear, vaig començar dibuixant i pintant els quadres que la meva mare tenia a casa. Mai em vaig plantejar ser artista, però després de començar a estudiar, l’art es va convertir en el meu estil de vida. Així, en 2014 vaig començar la carrera a l’Escola Nacional d’Arts Visuals diplomant en 2018. Durant aquests anys vaig entrar en l’escena artística dominicana, sent membre de diversos grups muralistes, com Transitado, i co-fundador de Calqueao.
En 2018 vaig tenir l’oportunitat de visitar Madrid i València, Espanya, per un esdeveniment cultural i l’ambient artístic que vaig gaudir en aquests dies va crear en mi la curiositat de continuar coneixent altres llocs d’Europa. Un any més tard, vaig arribar a Alemanya i vaig realitzar la meva primera exposició individual de títol “Landshut”, a la ciutat del mateix nom, la qual va ser tot un èxit. Al públic europeu el va sorprendre la intensitat dels colors que defineixen la meva obra, influenciada pel meu origen del Carib.
Uns mesos després vaig arribar a Barcelona i vaig quedar totalment enamorat de la ciutat, on resideixo actualment. Aquí he conegut l’escena artística i m’he complementat amb molts artistes, tant de la música, la pintura i fins i tot el modelaje. Actualment estic en un moment de creació, he muntat el meu estudi i estic preparant dues exposicions.

https://gersonrodriguezvasquez.com/

https://www.instagram.com/gerson_art_rodriguez?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Review Colección de obras.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?