Curs de COMMEDIA DELL’ARTE.

Dissabte 26 i Diumenge 27 de Juliol, de 9:30 – 15:00 hores.

Preu: 100 € / 80 € (estudiants i aturats).

 

A partir de la Commedia dell’arte i els seus recursos, investigarem de manera física i pràctica la contemporaneïtat dels repertoris clàssics, buscant un paral·lel vigent entre les sàtires i bufoneríes populars  i la situació social i política contemporània.

Es portaran a escena les burles contra el sistema actual utilitzant les paròdies tradicionals i els recursos còmics com l’engany, el parany, la burla, l’embullo, les mentides, la sàtira, el moviment còmic, les interpretació grotesca, la bufonería i el riure.

Temari del Curs:

El taller es dividirà en una presentació teòrica, un training específic, introducció física i interpretativa dels personatges clàssics a través d’improvisacions i nombres clàssics, taller i creació de nombres còmics individuals i grupals en cerca de l’actualització de la comèdia, presentació de taller, anàlisi i debat. Es treballarà amb màscares de *commedia *dell’art clàssiques, de cuir, a més d’altres màscares i mitges màscares expressives i no tradicionals que aportaran un aire contemporani a l’intensiu.

Els alumnes poden portar les seves màscares per utilitzar-les durant l’etapa de creació.

FELIPE CABEZAS

Felipe Cabezas

Felipe Cabezas és un actor xilè resident a Espanya des de l’any 2002. Es dedica principalment a la Commedia dell’arte com a intèrpret, dramaturg, professor i director. També és director de artes esceniques de la Sala Fènix.

Viatja constantment per festivals a Europa amb els seus monòlegs dell’art, creacions de recerca d’alt valor cultural que han estat rebuts amb gran interès per al crítica i els acadèmics d’Itàlia i Espanya. Destaquen les seves intervencions a Portugal, Itàlia i Luxemburg, on ha estat convidat com a actor i conferenciant. També és important la seva presència en diversos festivals de tota Espanya.

Recentment ha estat guardonat amb el premi Pepe Rubianes de Teatre 2013 que atorga la mateixa fundació Pepe Rubianes pel seu treball global de creació, interpretació i dramatúrgia de INFERNO. També el 2012 ha estat premiat com a millor actor en el Festival de teatre de Torrelavega, Cantàbria, també per INFERNO.

VISITAR WEB

Deja un comentario


  Aviso Legal

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Amb el support de :

  Logo_GeneralitatDeCatalunya

  Review Curs de COMMEDIA DELL’ARTE.

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *