Curs de Cos Mímic Actoral.

Dissabte 11 de 9:30 a 15:00 hores i  Diumenge 12 d’Octubre de 14:00 a 19:00 hores.

Preu (10 hores): 80 € / 60 € (estudiants i aturats).

Nombre màxim d’alumnes 16

Obert a tots

Requerits: roba còmoda, llibreta i bolígraf!

Quan diem “què bella presència té aquest actor”, ens estem referint a la seva capacitat d’existir en l’escenari gràcies a la potència del seu cos, físic i energètic. La veu és part de la seva presència; les paraules s’escolten, però no es veuen, el cos en canvi … es nota!

El cos expressa, imita, assenyala, nega, descriu, acarona, en resum: comunica. L’art de l’actor és art de la comuni-cació, verbal i no verbal / corporal.

El laboratori és una oportunitat per experimentar el poder comunicatiu del cos de l’actor i de les seves accions físiques, fins i tot quan usem la paraula. Una oportunitat de posar-se finalment en contacte amb la bellesa de cada cos, únic en la seva forma i en les seves emocions expressades.

I, per satisfer els nostres capritxos ….entendrem com obrir una porta sense la porta! Per a la paret, la corda i la maquina de cafè … això, depèn de la cerca i la tenacitat!.

Temes al programa

 • Presencia en l’escenari – el cos fisic i energètic.
 • Qualitats fonamentals del moviment.
 • La comunicació no verbal, exemples pràctics.
 • Espai escènic i topografia de l’escenari.
 • Creativitat del cos en la improvisació.
 • Elements de pantomima il•usionista.

 

Patrizia Besantini (Torino, Italia)

Mime Performer – Directora – Actor Coach

Professora i Directora del Centro Internazionale Arti Mimiche & Gestuali de Torí. Directora y Entrenadora Actoral. Co-creadora del mètode pedagògic Psycho y Mimo. Artista intèrpret i de les actu-acions de Mimo y Teatro Gestual ve d’una formació internacional: Marcel Marceau, Philip Hottier, Al Yamanuchi, Alejandro Jodorowskj, Gabriele Calindri, Maria Claudia Massari, Michele Abbondanza, Julien Hamilton, Richard Smith. També va assistir a les escoles d’actuació i mim, tals com: Teatro del Sole (Mi) – Quelli di Grock (Mi), Centro Teatro Attivo (Mi). Ha constr•it els seus estudis professionals a les àrees de ‘teràpia d’art, el teatre i Counselling Psico-sintetico. Ha participat en nombrosos Festivals Nacionals i Internacionals (LLinzer Pflastespektakel, Astiteatro, Heineken Festival, Ferrara Buskers i molts uns altres) amb les seves actuacions ha participat en diverses obres de teatre, tant italianes com a estrangeres. Participa i intèrpret en televisions com la RAI y Mediaset.

Deja un Comentario


  Aviso Legal

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

  Amb el support de:

  Logo_GeneralitatDeCatalunyaInstituto Italiano de CulturaLogoRebis-01Logo-Arti-Mimiche3 LOGO ZAZIMUT

  El laboratori és part del programa de formació 2014/15 en el projecte Europeo MOVtheNET

  Review Curs de Cos Mímic Actoral.

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *