Del 3 al 7 de novembre de 2021. Dc, Dj, Dv, Ds

 

 

   

 

 

DAN.THE.NET


DAN.THE.NET és una xarxa d’organitzacions artístiques d’Itàlia, Espanya, França i el Regne Unit que, en els pròxims dos anys treballaran junts per compartir pràctiques d’inclusió social amb l’objectiu d’augmentar habilitats teòriques i pràctiques entre professionals de dansa i teatre de les organitzacions. Aquest programa de treball explora com les arts poden millorar la vida de joves que s’enfronten a circumstàncies difícils com ara: discapacitats físiques i neurològiques, pobresa educativa, risc d’exclusió social, privacions econòmiques. Les organitzacions associades de cadascun dels diferents països compartiran la seva pròpia experiència i aprendran com els altres utilitzen la formació, l’educació i les intervencions artístiques per a la integració social. Aquest aprenentatge es difondrà a cada organització i als seus socis en esdeveniments públics dels 24 mesos vinents.
  ACTIVITATS GRATUÏTES:
3 de novembre <17h a 20h> Lloc: Teatre Tantarantana. Baixos 22 Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a www.rbls.cat Teatre inclusiu: visions europees Bones pràctiques per a la inclusió a través del teatre i la dansa RBLS Festival Teatre Jove organitza una jornada professional per conèixer noves eines i pràctiques artístiques per a la transformació social. ‘TEATRE INCLUSIU: VISIONS EUROPEES’ és una activitat adreçada a artistes, companyies, persones educadores i altres professionals que treballin la inclusió per mitjà de l’escena. Ponents: Carrie Mansfield i Adam Taylor (The Garage, UK) Pauline Ziadé i Fanny Travaglino (companyia Eau ID A, França) Lula Merlo, Maddalena Toderi, Monia Mattioli (Associació Ijshaamanka, Itàlia) Mariona Naudin i Alba Valldaura (Col·lectiu Mos Maiorum), direcció artística RBLS TEEN Project.
 

Aquí el calendari amb els tallers proposats i com apuntar-se. Quatre són dirigits a adolescents i un a professionals de les arts escèniques, formadores i educadores. 

WORKSHOP

5 RITMI DANZA ESTATICA E LAVORO SUL MOVIMENTO CORPOREO Talleristes: Monia Mattioli i Maddalena Toderi  

4 i 5 de novembre <09h a 12h> Lloc: CC Drassanes, C/ Nou de la Rambla, 43,08001 Barcelona Dirigit a professionals de les arts escèniques i formadors. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a teenfriday@salafenix.com

INFORMACIÓ:

talleres 5 RITMI (profesionales).pdf

WORKSHOP

POÉSIE GESTE ET THÉÂTRE Talleristes: Fanny Travaglino i Pauline Ziadé

de novembre <17h a 19h>

Lloc: CC Parc Sandaru, C/ Buenaventura Muñoz, 21, 08018, Barcelona Dirigit: 14-18 anys

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia AQUÍ

INFORMACIÓ:

WORKSHOP

DRAMA GAMES Talleristes: Carrie Mansfield i Adam Taylor  

de novembre <17h a 19h>

Lloc: CC Cotxeres Borrell, C/ Viladomat 2-8, 08015, Barcelona Dirigit: 14-18 anys

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a teenfriday@salafenix.com

INFORMACIÓ:

WORKSHOP TEATRE AMB MÀSCARES

Tallerista: Felipe Cabezas

5 de novembre <17h a 19h> Lloc: Sala Fènix, C/ Riereta, 31, 08001, Barcelona Dirigit: 14-18 anys

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a teenfriday@salafenix.com

INFORMACIÓ:
 

PARTICIPEN

COMPAGNIE EAU.ID.A

Dirigida per Fanny Travaglino (autora i ballarina) i Pauline Ziadé (actriu i directora), la companyia Eau ID A inventa un espai de recerca i proposa creacions poètiques i físiques sempre compromeses amb el nostre present. La poesia, tant en la posada en escena com en l’escriptura, ocupa un lloc central. De fet, ens permet parlar individualment, fer brillar els sentits en un moment en què l’acte poètic és gairebé una lluita. El gest i la seva fisicalitat s’uneixen a les paraules per inventar un nou llenguatge. En 2017-2018 va desenvolupar tres projectes: “El que queda”, Històries migratòries, “Travessies”, treball sobre memòries i exiliats i “Orientació”. Organitza tallers i esdeveniments per a intercanvis artístics, en particular en escoles i centres socials: trobades que promouen l’intercanvi, la investigació i la creació. Organitza el festival “Transhumanos” que es mou entre ciutats i “dóna la paraula” als que no solen ser escoltats.

ASSOCIAZIONE IJSHAMANKA

L’associació “Ijshaamanka” es va fundar el 2004 amb el patrocini de l’escola teatral de la Universitat holandesa, Departament de Nova Dansa Contemporània “SNDO”. Va fundar la seva primera seu a Serra De ‘Conti (AN), després a Corinaldo (AN) i Frontone (PU) ). Des del 2014 fins al 2017 va organitzar el festival independent “Giovani Movimenti Dal Territorio” . El 2017 l’associació va rebre el prestigiós “Lab Accoglienza II edició” de la regió Marche amb el projecte “REC-Resonances Echi dal Catria”, ideant i coordinant un calendari multidisciplinari d’un any al municipi de Frontone que es movia entre camps artístics com ara teatre, música, dansa i espiritualitat. El 2018, EACEA va rebre el finançament del projecte ERASMUS + DANCE ACCESSIBILITY INCLUSION “DAN.CE.IN” com a líder. El gener de 2021, la prestigiosa convocatòria Erasmus + d’AN.G per a la investigació i l’intercanvi de bones pràctiques, que s’allargarà fins al març de 2023, s’atorga com a líder del projecte “Dan.The.Net”.

THE GARAGE NORWICH

Situat a Norwich (Regne Unit), The Garage Norwich és un centre d’arts performanticas des dels primers passos fins a professionals. Proporciona una programació d’arts escèniques d’alta qualitat, educació i formació per a totes les edats. És un lloc per a tothom, però té un enfocament particular en les persona joves de diferents orígens. The Garatge posa un fort èmfasi en involucrar tots aquells que s’enfronten a reptes i utilitzen les arts com una intervenció.

Amb el suport de:

 

Amb la col·laboració de:

 

      CENTRE CIVIC DRASSANES       

     

Review DAN.THE.NET.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *