Sala Fènix

Programación Principal

EL BATEC DEL GREC

Viu el Festival Grec als Teatres de proximitat

Volver a Madryn. De Rodrigo Cuesta. Dilluns 17 de juliol, 20h

Entrada 3€ 

El Batec del Grec és el cicle que vol donar a conèixer les propostes que acullen els Teatres de proximitat en el marc del Festival Grec: projectes inèdits seleccionats a la convocatòria On el teatre batega 2023-2025. 

SINOPSI


A l’hivern, un poble de la costa on mai passa res és escenari d’un fet extraordinari: un cop de sort, potser l’únic destinat a aquest lloc.

Tres personatges semblen assenyalats per a evocar, jugar, reconstruir una vegada i una altra aquest succés que representa un canvi en les seves vides i les d’uns altres.
Les seves històries s’entrecreuen amb les d’altres personatges, encara que són ells, les seves veus, l’única font amb què compta l’espectador per a conèixer els successos entorn dels quals gira ara la vida d’aquests tres que emprenen un retorn sense alternativa a Port Madryn

Nota del Autor:
“No hay nada peor en el mundo que un pueblo de la costa en invierno… Hasta que, por simple casualidad, los acontecimientos impulsivos y extraordinarios que allí sucedan, cambien la vida de algunas personas para siempre”. Rodrigo Cuesta.

FITXA ARTÍSTICA


Dramaturgia: Rodrigo Cuesta

Dirección: Por confirmar

Interpretació: Felipe Cabezas i repartiment per confirmar

Producció: Sala Fènix i Suika

Complicitats: Sala El Cuenco (Argentina), Fundació Catalunya Cultura, La Villarroel, Col.legi del Teatre, Festival Grec de Barcelona, Associació On el teatre batega, 

Review El Batec del Grec // Volver a Madryn.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?