Sala Fènix

Programación Principal

EL BATEC DEL GREC

Viu el Festival Grec als Teatres de proximitat

Volver a Madryn. De Rodrigo Cuesta. Dilluns 17 de juliol, 20h

Entrada 3€ 

El Batec del Grec és el cicle que vol donar a conèixer les propostes que acullen els Teatres de proximitat en el marc del Festival Grec: projectes inèdits seleccionats a la convocatòria On el teatre batega 2023-2025. 

SINOPSI


En l’hivern de 2002, una petita ciutat de la costa on mai passa res és escenari d’un fet extraordinari: un cop de sort, potser l’únic destinat a aquest lloc.
Tres personatges semblen assenyalats per a evocar, jugar, reconstruir una vegada i una altra aquest succés que representa un canvi en les seves vides i les del seu entorn. Les seves històries s’entrecreuen amb les d’altres personatges, encara que són ells, les seves veus, l’única font amb què compta l’espectador per a conèixer els successos entorn dels quals gira ara la vida d’aquest trio que emprèn un retorn sense alternativa a Madryn.
De tall minimalista “Volver a Madryn” explota les possibilitats del llenguatge cinematogràfic dins del teatre. En clau de thriller i comèdia negra, aquesta obra és narració que esdevé en joc escènic.

Nota del Autor:
“No hay nada peor en el mundo que un pueblo de la costa en invierno… Hasta que, por simple casualidad, los acontecimientos impulsivos y extraordinarios que allí sucedan, cambien la vida de algunas personas para siempre”. Rodrigo Cuesta.

FITXA ARTÍSTICA


Dramaturgia: Rodrigo Cuesta
Direcció: Alba Florejachs
Adaptació: Paco Aldeguer, Gabriela Marsal
Interpretació: Adam Purtí del Ruste, Felipe Cabezas, Miquel Malirach
Disseny del projecte: Felipe Cabezas, Isabella Pintani, Gabriela Marsal
Producció i comunicació: Isabella Pintani (Sala Fènix), Gabriela Marsal (Suika)
Fotografía: Martí Fradera
Disseñy gràfic: Isabella Pintani
Cap tècnic del teatre: Manel Bocero
Una producció de Sala Fènix, Suika

Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura (OSIC), Ajuntament de Barcelona (ICUB), Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (INAEM).

Col·laboren:
On el Teatre Batega, Associació d'Empreses Productores de Teatre (ADETCA), Tot Raval, El Cuenco Teatro, La Villarroel, Fundació Catalunya Cultura, C.C. Parc Sandaru Residències Artístiques, Festival Grec, Col·legi de Teatre de Barcelona, Escola Eòlia, Club Onebox, Atrapalo Teatre Barcelona, Tresc, Club La Vanguadia,
Complicidades Samuel Silva, Tania Brenlle, Rosa Molinè, Victoria Boixadera

Review El Batec del Grec // Volver a Madryn.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?