Sala Fènix

[prisna-google-website-translator]
Programación Principal

El Circo Invisible

D’Angelo Orlando. Amb Patrizia Con Zeta i Miren Jalón

Del 20 al 30 de desembre de 2022. Dm, Dc, Dj, Dv, 20h

 

Espectacle en Castellà
Durada: 60m
Previous slide
Next slide

SINOPSI


Hi havia una vegada en un món real… o no, una còmica que amb molta il·lusió acudeix a un càsting per a aconseguir un treball, pot ser que li donin, o pot ser que no…”
Un càsting per a un misteriós espectacle en preparació. L’última de les aspirants és una còmica, una artista en atur. Es presenta davant la directora de càsting amb l’esperança d’aconseguir treball i es troba amb un personatge d’allò més estrambòtic, que portarà la situació a un extrem surrealista i absurd, on les paraules es converteixen en armes de doble tall, una muntanya russa amb girs de vertigen i inesperats. Les dues dones dansen entre la raó i la bogeria. Es crea una relació de dependència entre examinadora i examinada, que conflueix en rèpliques agudes, punxants i divertides, revelant la dualitat de cadascuna, un joc teatral que recorda el teatre de l’absurd.
La música de fons evoca la màgia del circ, les ombres dels pallassos, el xou dels tristos talents còmics. Una meravellosa peça de teatre de l’absurd en to de comèdia, sobre el joc del poder, la societat, la vida , els somnis, l’ansietat, la bogeria.
Una obra que et transportarà a un món en el qual res és el que sembla…
Pot ser que et plantegis com funciona el joc del poder, la societat, la vida , els somnis, l’ansietat, la bogeria… Que passi el següent.

FITXA ARTÍSTICA


Autor: Angelo Orlando

Interprets: Patrizia Con Zeta i Miren Jalón

Música original: Saro Cosentino

Review El Circo Invisible.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?