Sala Fènix

El porc

De Raymond Cousse // Direcció Santi Celaya // Amb Pedro Orell // Minut 1 Teatre (Mallorca)

del 28 de febrer al 3 de març de 2024, de dimecres a diumenge, 20h 

 

Espectacle en Català
Durada: 60m

Cicle #PONTAERI


Segurament has sentit a parlar de les estrelles fugaces i els meteorits, aquells breus i brillants moments que il·luminen els cels nocturns amb la seva màgica presència. El cicle de teatre #PONTAERI arriba a Barcelona així, com una llum brillant i efímera, oferint a la ciutat una oportunitat única de gaudir d’aquests espectacles.

Amb aquest cicle, companyies teatrals d’arreu del món s’uneixen per compartir la seva creativitat. Les seves obres només es presentaran durant pocs dies, com una estrella fugaç que creua el cel i desapareix ràpidament, deixant un record que perdurarà per sempre.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per ser partícips d’aquesta efímera i màgica experiència teatral. Les entrades són limitades, com les estrelles que es desprenen del cel, així que assegureu-vos la vostra.

SINOPSI


El para-lelisme cru i a la vegada tendre entre el home i l’animal ens porta al pensament existencialista sobre el sentit de la vida. El dubte, la mort, la responsabilitat dels propis actes on asumir la mort amb un fi concret: Servir d’aliment per l’home.

EL PORC ens ofereix les emocions més intimes, els sentiments més vulnerables i fragils d’un esser, que en certa manera és porc i és home.

FITXA ARTÍSTICA


Dramatúrgia: Chus Martín i Santi Celaya
Direcció: Santi Celaya
Intérpret: Pedro Orell
Producció: Minut 1 Teatre

Review El porc.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?