Programación Familiar

Del 09 al 31 de Gener 2016. Dissabtes i Diumenges 17h.

Entrada 8 € · Venta anticipada web 6,4 €


Edats recomanades: + 3 anys
Durada: 45 minuts

comprar entradas

SINOPSI


QUE ES EL SECRET DE L’ELIXIR?

Es un espectacle basat en l’Opera l’Elisir d’Amore de petit format on comparteixen escenari les titelles, els actors i la música en directe d’un acordió. On els personatges salten de la realitat que el actor ens proposa al mon de les titelles, i a l’hora entrellaçant-se entre ells, tot unit pel fil conductor de l’obra i la musica que en tot moment estan presents.

Fem un recorregut per l’opera  amb una proposta adaptada especial-ment pels nens on els actors i les titelles els parlen de tu a tu, amb diàlegs en català, i com si de un musical es tractes donant petites pincellades de les diferents aries mes representatives de l’obra.

Apareixen els personatges d’Adina que es una pubilla del poble que pertany a una família acomodada. En Nemorino que es un pastor esta bojament enamorada d’ella sense sentir-se correspost que te com millor aliat al seu gos Canelo. Apareix també Belcore que es un capità, un conqueridor professional que s’enamora i desenamora amb molta facilitat, i per …“solucionar-ho tot” també ens acompanya Dulcamara, doctor i xarlatà amb el seu remei màgic que farà que Nemorino tingui l’amor d’Adina.

TOT PLEGAT

Expliquem una història que sent adreçada al públic infantil i utilitzant un llenguatge adaptat per ells tant en la manera de parlar-los com en el format de titelles i caracterització dels personatge. Els parla de sentiments reals com son l’amor, l’amistat, els gelos, la manipulació, la prepotència, la mentida, la superació de les pors, el valor de la cultura… que fan d’aquesta obra un eina fantàstica per treballar amb ells les diferents situacions en les que es trobaran cada dia i que sens dubte els ajudarà a créixer.

 

FITXA ARTÍSTICA


 CÍA CANELO TEATRE

ADINA: Tana

NEMORINO/CANELO: Ferran Costa Roig (ACTOR/TITELLA/TITELLAIRE)

DULCAMARA/BELCORE: Toni Galera Hernández (ACTOR/TITELLA)

VEU GRAVADA: Josep Arbonès Vidal

ACORDIÓ I PERCUSIÓ: Nuria Alfaràs

DIRECCIÓ: Jaume Baucis

 

Review El secret de l’Elixir.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *