Programación Familiar

Una adaptació del clàssic de la literatura infantil “Allà on viuen els monstres

del 8 al 23 de Noviembre 2014. Sábados y Domingos 17h  y 18h

Entrada 8 € · Reducido 6 €

Programado / deja un comentario

  Aviso Legal

  Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer


  Edades recomendadas: mayores de 3 años
  Duración: 45 minutos

   

  TRAILER


   

  SINOPSIS


  Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt trist… llavors es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i ell es descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar sobre les seves pors i les seves emocions.

  Finalment, aconseguirà desfogar la seva ràbia incontrolada mitjançant la seva imaginació.

  Una vegada que en Jan aconsegueix equilibrar els seus sentiments, decideix que és hora de tornar a casa, on trobarà el sopar que li ha deixat la mare com a element conciliador.

  Aquest conte parla dels vincles, la tranquil·litat, la valentia i sobre com gestionar les pròpies emocions d’una manera creativa i saludable. Ens explica com utilitzar la imaginació per experimentar un alleujament del món real i ens mostra com, amb la fantasia, podem ajudar els infants a fer-se grans. En Jan és valent perquè aconsegueix refer-se de les seves pors, però, abans que res, és un nen intel·ligent, perquè aconsegueix tranquil·litzar-se amb ajuda de la fantasia. Els monstres són la manera de posar en imatges els problemes i pors quotidianes infantils. I el viatge, representa un procés d’aprenentatge infantil en el qual les emocions desbordants poden arribar a expressar-se d’una manera sana. L’emoció es canalitza, es conquereix i es controla mitjançant el joc.

   

  FICHA ARTÍSTICA


  El viatge den Jan

  Companyia: Tirabec

  Inma González Mateos: Titelles, escenografia i vestuari

  Tania Garcia Siglés: Text i narració principal.

   

  Review El viatge d’en Jan.

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *