Programación Principal

17/18/19/20 de Maig de 2018.

Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges, 21 hores.                               Entrades entre 8€ y 16€

 


Espectacle en català – Duració: 60 minuts.

comprar entradas

SINOPSI


Dos nens que es veuen impulsats a marxar de casa seva a causa de la pobresa i la fam. Sense poca cosa més que engrunes a les seves butxaques inicien un camí pel bosc amb la promesa d’un món millor.

Durant el trajecte ensopegaran amb les pedres, viuran nits eternes i s’adonaran que el camí no té tornada. El seu rastre l’ha esborrat un estol d’ocells. Ja no hi ha possibilitat de tornar enrere, només un destí, una promesa: la casa de xocolata.

A partir de l’abandó de Hansel i Gretel, l’obra s’endinsarà en el desarrelament al que s’han vist, es veuen i es veuran abocats milers de persones arreu del món i com aquestes situacions ens colpeixen amb violència. Els dos universos s’acaben unint mostrant que mite i realitat són més a prop del que ens pensem.

 

FITXA ARTÍSTICA


 

Intèrprets: Àgata Cabezas Pintani, Òscar Romera Fernández i Maria Jover Pujol.

Direcció: Montse Bonet.

Dramatúrgia: Rumb Teatre i Montse Bonet.

Espai escènic i vestuari: Rumb Teatre.

Disseny de llums: Natàlia Ramos.

Il·lustracions: Alícia Vogel.

Fotografia: Maria Besora.

Construcció: Felipe Romera.

Confecció: Dolor Riubrugent.

Tècnic llums, so i projeccions: Jaume Cañasveras

Agraïments: Centre Cívic St Andreu, Judith Neddermann (cançó “El Fugitiu”).

Rumb Teatre

La jove companyia neix sota la residència artística del Centre Cívic de Sant Andreu, plantejant un projecte que té cabuda dintre del Calidoscopi Cultural del Districte de Sant Andreu.

Rumb Teatre té la voluntat d’expressar i communicar allò que ens colpeix, ens remou i ens inquieta des d’una visió crítica i buscant-hi sempre nous punts de vista. El procés de creació posa enfasis en la investigació a través d’un llenguatge complet i universal, ple d’imatges, gest, paraula, dansa, cant i moviment.

La companyia està formada per dos actors, Maria Jover i Pujol i Oscar Romera Fernandez, ambdós cursant estudis superiors d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona (ESAD). Aquest primer projecte està
dirigit i viscut amb la directora i actriu Montse Bonet.

Review Engrunes.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *