Sala Fènix Espai Segur

 

Per la seva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, un cop realitzi la compra grupal* de les entrades, la butaca contigua es bloquejarà per mantenir la distància establerta en el Pla de represa de les Arts escèniques del Govern de la Generalitat (07/2020). Recordi que tot i la separació entre grups de compra és obligatori l’ús de mascareta (RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del  Dep. de Salut) A PARTIR DELS 6 ANYS.

*Vostè pot comprar les entrades que consideri i estaran juntes. La butaca buida el separa d’altres compres grupals.

 

El Teatre/La Sala Fènix disposa d’un aforament de 60 persones.

 

Vostè adquireix amb la seva compra els següents drets i les següents obligacions:

  • Complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de sala
  • Facilitar les seves dades de contacte (nom i cognoms, telèfon, mail) amb l’únic objectiu de facilitar la comunicació amb el teatre en cas de necessitat.
  • Serà necessari arribar al teatre amb antelació per evitar aglomeracions. Obrim la sala 30 minuts abans del començament de l’espectacle.
  • No es permet l’entrada fora de l’hora establerta, en cap cas. Important: en cas d’arribar fora de l’hora no serà possible el reemborsament de l’entrada ni el canvi per un altre dia.
  • La venda a les taquilles del teatre es realitzarà preferiblement amb targeta i no amb diners.
  • Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
  • Si pensa que pot tenir símptomes del covid-19 o ha estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HA D’ANAR AL TEATRE. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.
  • Si ha adquirit l’entrada i no pot anar al teatre per aquesta causa, el teatre li facilitarà el canvi de data sempre que acrediti aquesta causa excepcional. En un altre cas, no se li retornarà l’import de la compra.
  • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació per ordre governamental, l’import de les seves entrades li serà retornat en els 15 die següents a la data de la funció suspesa, pel mateix mitjà en què vostè va adquirir les entrades.

 

Review Sala Fènix Espai Segur.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sugerencias :
Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?