Programación Singular

dissabte 30 gener 2016 / 12:30 hores

Entrada amb consumició: 6 €


cartel-concierto-manuela-kant

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Manuela Kant presenta Exèrcit d’amants sota les llums  d’un petit teatre


El proper 1 de desembre va veure la llum el seu segon disc titulat Exèrcit d’amants. Conté 12 cançons en les quals, a través de personatges ficticis o reals, aprofundeixen en temes filosòfics que ratifiquen encara més el seu particular univers ple de reminiscències culturals. Així, el tema que dóna nom al disc fa referència al diàleg “El Banquet” de Plató en el qual cadascun dels seus convidats ofereix la seva opinió sobre l’amor. Una d’elles apunta que si es formés un exèrcit en el qual tots els soldats fossin amants, es convertiria en l’exèrcit invencible. Amb aquesta idea, Manuela Kant es presenta com un exèrcit no violent format per bateria, baix, teclats, guitarres, percussions i dues veus, que pretén transmetre que l’amor i la paraula són la millor via per aconseguir les coses.
Manuela Kant és una banda de contrastos. Harmònica i agressiva, barreja el folklore, la música americana, el pop i el rock progressiu. Si el primer disc podia recordar al pop rock dels 90, aquest és més elèctric, americà i roquer, sempre seguint el fil que marquen les veus de les seves dues cantants i lletristes, Vicky Longa i Aina Godoy.
Entre els sis components del grup, a través de lletres escrites en català, gallec o espanyol, han construït un món basat en noms propis, reals o imaginaris. En el primer disc, els protagonistes eren Cristina de Suècia del segle XVII, el pintor romàntic William Turner o el corredor Kilian Jornet. En el segon es pot trobar a Manuela Kant, la principal musa del grup; a un camioner solitari per carreteres polsegoses; a Rosana i la seva fugida a un altre país, o a una assassina camuflada en el folklore sevillà.
El 30 de gener pesentaràn el disc en un format més intimista a l’acollidora Sala fènix de Barcelona, us esperem.

manuelakant.bandcamp.com

Review Exèrcit d’amants sota les llums d’un petit teatre.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *