Galeía Fènix

Del 20 al 30 de juliol de 2017

Dijous i Divendres 20-21h.

Dissabtes i Diumenges 18-21h. ENTRADA LIBRE

Presentació del llibre: Divendres 21 de juliol de 2017, 19 hores
Entrada lliure amb copa de vi.

 

Presentació del llibre:  ‘Frida Kahlo, una biografía’  de Maria Hesse

Frida va ser alguna cosa més que dolor i angoixa. Es va conformar amb estar a l’ombra de Diego Rivera i la seva arrasadora personalitat, i es va convertir en una artista plena de vida. La seva pintura és festa, color, sang i vida. Va ser una lluitadora que va decidir posar-se el món per montera. Va ser, també, una dona apassionada que va decidir viure amb intensitat, tant les desgràcies com les alegries que li va deparar el destí. De tot això i més tracta el llibre sobre Frida que s’ha marcat Maria Hesse amb Editorial Lumen. Inspirat en les vivències de la pintora mexicana, el llibre és un passeig il·lustrat per l’emocionant biografia de Kahlo.

L’autora

Maria Hesse és una il·lustradora sevillana nascuda a Huelva a principis dels 80, tot i que ha viscut tota la seva vida a Sevilla. Ha publicat Ole Sevilla! (Ed. Kokoro Multimèdia), A la recerca de Nicolás (Ed. En Fugida), Armadura de paper de plata i La colla de Mag (Ed. Autors Premiats). A més, ha realitzat il·lustracions per a la cantant Russian Red o la marca de roba Kling.

Exposició

A més de la presentació del llibre, que será el proper divendres 21 de juliol, de 19 a 20.30h, l’artista oferirá una exposició amb les il.lustracions  originals del seu llibre Frida Kahlo, Una biografía,  del 20 al 30 de juliol, les mateixes dates en que estará programat el monòleg Frida Kahlo, Viva la Vida d’Humberto Robles, a càrreg de la companyia TEATR3S

 

 

Review Frida Kahlo.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *