Programación Familiar

Del 05 al 26 d’Abril. Diumenges 11h i 12:30h.

Entrada entre 5€ i 8 €. Els nens i les nenes paguen a partir dels 6 mesos.


Edats recomanades: 0/3 anys
Durada: 40 minuts

comprar entradas

SINOPSI


La Gala és un titella que viu en un món gris i trist… fins que un bon dia té un somni revelador on la música i els colors desperten en ella
noves sensacions desconegudes. És per això que decideix començar un viatge que la portarà de la mar a l’espai sideral, recorrent els planetes i les
estrelles de la Via Làctia.
En aquest viatge, descobrirà que l’alegria la porta dins i podrà tornar al seu poble per a ensenyar tot el que ha après.

 

FITXA ARTÍSTICA


La companyia Clardelluna neix del desig de compartir l’art escènic, visual i sonor per als més petits. Està formada per una actriu, una artista visual i un músic. Tots ells amb un llarg recorregut professional en el món de l’educació. Especialitzats en art per nadons, la companyia, aposta per un llenguatge interdisiplinari amb poesia visual, teatre de gest i música original. Caminem per apropar la creació artística amb respecte cap a l’infant i amb propostes educatives contemporànies.

Alexandra Ortiz
Artista visual i pintora. Realitza vídeos instal·lacions. Participa com a VJ en concerts i esdeveniments. Col·labora com a il·luminadora en obres teatrals de petit format.
L’eina que utilitza per expressar-se és la llum. Pintura, videoart i instal·lacions són les vies que explora per crear seguint el mateix discurs relacionat amb la llum i l ’univers. Il·lumina i dóna color a projectes de diverses disciplines com música, performance i teatre.

Georgina Clardelluna
Contacontes, pallassa i mestre d’educació especial.
Docent i organitzadora de cursos d’Expressió, actua de pallassa amb la companyia Surti com Surti.
Intervé com animadora i contacontes en diferents esdeveniments culturals. Formació en clown, narració oral, Artteràpia i Teatre físic Lecoq.
El vermelló de la vergonya quan era petita, se li ha transformat en un petit nas de pallasso que l’ajuda a veure la vida amb sorpresa i admiració, descobrint a cada pas la màgia de viure.

Marc Bosser                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Músic, pintor i compositor. Amb estudis en belles arts, és músic autodidacta. Ha tocat en grups de diversos estils, donis de folk, rock i música de videojocs. Interessat en el món de la imaginació, li agraden els ambients onírics i màgics. Apassionat a pintar núvols, on viuria de tant en tant.

 

Review Galàctica.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *