Martes en la Fènix

Dimarts 5 Juliol 2016/ 21 hores

Entrada 5 €


cartel-i&d

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Impro & Draw


La Impro and Draw és una orquestra d’improvisadors, basada en la música, la dansa, l’escenografia, la poesia i el dibuix.

A la I & D, farem en cada concert, una instal·lació escènica per a cada espectacle. No es tracta no mes d’un concert, sinó d’un process artístic. L’ artista i il·lustrador Joma director de la part Plàstica amb Miquel Jordà director musical, jugaran amb elements com la posada en escena, vesturai, llums o dibuix en directe per convertir l’escenari en una instal·lació plàstica, que juntament amb la música en directe de la orquestra serà peces úniques en cada representació.

L’orquestra no té uns músics fixos, però si uns habitual o base a la quals s’afegiran altres artistes per a cada concert. Es tracta d’una orquestra nombrosa d’un mínim de 10 persones per concert, entre músics, artistes, ballarins, etc.

Miquel Jordà conduirá als músics amb corrdinació amb Joma en la part plástica com si de un duo es tractés.

Jordà con director del festival BCN Impro Fest, té relació amb el millors músics de l’escena professional e improvisadora de la ciutat, i per a cada concert, escollirà la formació idònia.

 

JOMA, Josep Maria Rius Ortigosa Barcelona, 1954 Artista plàstic i, sobretot, dibuixant amb una llarga trajectòria en el dibuix d’opinió i de pensament a la premsa. Ha publicat una profunda recreació visual del món homèric: L’Odissea (2007-2009) i La Ilíada (20092013). Amb el projecte d’autoedició DITS DE ROSA, amb 8 títols publicats, recull treballs de premsa, entre ells ‘Uns i Altres’, el llibre que ha donat peu a aquest projecte i també alguns inèdits. És col·laborador habitual de les pàgines d’opinió de La Vanguardia.

web 1 > – web 2 > – web 3 >

Miquel Jordà València, 1963 Multi instrumentista de vent i percussió, artista sonor, compositor i improvisador lliure , desenvolupa un llenguatge musical inspirat en paisatges reals i ficticis. L’experiència de viure i viatjar per diferents països del món es converteix en projecte artístic i principal escola del seu estil personal. La seva música deambula entre l’atonalitat occidental i les harmonies de l’Orient Mitjà, Àsia Central i el Sud-est Asiàtic. Modifica instruments clàssics, com el saxo amb boquilles de trompetes, i inventa infrainstruments d’inspiració acústica que els modifica amb l’electrònica.

web >

Musics i Participants:
Joma dibuix i direcció plàstica,
Miquel Jordà saxo maipulat i direcció musical,
Úrsula San Cirstobal flautes,
Joao Braz violancel,
Carlo Mezzino piano,
Rafa Estevez contrabaix.
Mark Cunningham trompeta,
Sarah Claman violí.

id3434re copy

 

Review Impro & Draw.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *