los Jueves de la Fènix

ATENCIÓ: SUSPENEM LA FUNCIÓ DEL DIA 30 PER PROBLEMES TÈCNICS

Obra guanyadora del Primer Premi de Teatre Pepe Rubianes

Els Dijous 16 de Juny, 21 horas.  Entrades: de 8€ a 16€


Duració: 75 minuts. Espectacle en Castellá.

 

comprar entradas

 

SINOPSI


INFERNO narra la vida d’Tristano Martinelli, el notable actor italià que va crear el personatge de Arlecchino al París de finals del cinquecento.

Amb diverses tècniques interpretatives com la recitació, la pantomima, l’acrobàcia i la commedia dell’arte, indaga en la teatralitat de la vida proposant una via d’escapament a la misèria humana a través de la creació artística, denunciant amb aquest riure intel·ligent, la vanitat, i l’ambició que sacsejaven la societat de llavors, per fer un paral·lel vigent amb la vida contemporània.

L’obra se centra en el procés creatiu de Martinelli, en una conservadora Europa renaixentista, plena de guerres, pesta i fam. Aquí, el nostre Martinelli reivindica al Primer Arlecchino. L’autèntic. La seva creació representa una joventut abandonada a la seva sort. Una joventut que ha de reinventar-se per sobreviure.
El Arlecchino de Martinelli no és un Arlecchino cursi i dolç de pastisseria cortesana, un ninot de caixeta de música, un servidor emmascarat desproveït del dolor que acompanya la misèria. És un pobre diable que ve de l’infern, que ha vist la fam i la misèria, i ara vol riure. Un ésser bufonesc i burleta que amb les seves rialles i piruetes el portarà al capdamunt. Martinelli li vendrà el seu cos i la seva ànima a canvi de fama i fortuna. I des del Inferno, etern i infinit, ens explicarà la seva història.

Una història terrenalment infernal.

FITXA ARTÍSTICA


Felipe CabezasEscrita i interpretada per Felipe Cabezas.

Dirigida per Berty Tovías.

Assessoria de moviment acrobàtic: Alberto Feliciate.

Música original: Marco Chiaperotti.

Vestuari: Isabella Pintani.

Disseny llum: Edgard Paulino.

Fotos: Simone Branchini.

 

Review Inferno.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *