Intensiu de Màscares en el Teatre Balines.

Dissabte 27  i  Diumenge 28 de Juny, de 10:00 a 15:00 hores.

Preu (10 hores): 80 € / 60 € (estudiants i aturats).

 

Nombre màxim d’alumnes 15

Taller dirigit a actors.

Requerits: roba còmoda.


Aquest Taller ens acosta al gran art Mil·lenari de la manipulació de màscares en la comèdia del teatre Balines. Estudiarem els diferents personatges que la componen, els seus rols, el seu pes en la comèdia i la seva utilització.

METODOLOGIA

Preparar el cos per portar la mascara, pensar com la nostra màscara, donar eines per a la consciència d’espai i ritme i activar el sentit dramatúrgic de l’actuació, per poder dirigir el nostre propi treball.

ESTRUCTURA PER CLASSE

Escalfament, posició bàsica del cos. Moviments i psicologia especifica de la màscara. Treballs amb música i ritme. Trobades a dues i tres Màscares. Composició de petites escenes.


Fernando Fraile

Llicenciat en teatre gestual a Madrid (RESAD), va seguir formant-se en més escoles de Madrid, es va introduir a la Carpa de Circ Madrid, va treballar amb Els Comediants, va dirigir Tete per que plores i després Ser a Guadalajara amb Fuegos Fatuos i va venir a Barcelona amb Yllana I Fila 7, va marxar a Cambodja per aprendre la manipulació de titelles, torna a Madrid per ballar a la Zarzuela,. Torna a Barcelona on dirigeix Muixí ke ke,  un divertit musical infantil. Viatja a Bali per Formar-se al Teatre Balines amb el Gran Mestre Djimat, on descobreix el Meravellós món dels personatges que envolten aquesta fantàstica comedia.


Amb el support de:

 

Pre-inscripció (us contactarem per a formalitzar la inscripció)


Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Review Intensiu de Màscares en el Teatre Balines.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *