Programación Singular

Els dilluns de febrer, 20:30 hores

Entrada entre 8€ i 16€


 

comprar entradas

 

SINOPSI


Durant més de tres-cents anys el fantasma de Canterville anava atemorint als familiars que encara continuaven vivint en el seu Castell -ja que no s’entén un castell sense fantasma- mitjançant terrorífiques aparicions i misteriosos fets inexplicables.

Quan venen el Castell a una família americana i aquesta s’hi trasllada a viure, les terribles aparicions són menyspreades, no ningunejades i fins i tot motiu de mofa per gairebé tots els membres de la nova família; però el fantasma de Canterville vol recuperar de nou la seva dignitat aristocràtica i posició social al Castell.

Com ho farà?
Què passarà?

Aquest espectacle és una adaptació escènica del relat de terror fantàstic de “El Fantasma de Canterville” d’Oscar Wilde.

Un actor, una jove actriu i un músic converteixen l’irònic i divertit relat en una balada.
Els actors encarnen i recreen tots els personatges representant les divertides situacions que se’n desprenen i el músic crea un espai sonor i musical propi, ambientant les quotidianes i alhora terrorífiques situacions que conformen el relat.

Integrem també en l’espectacle amb el relat d’“Un Model Milionari” del mateix autor. En aquests relats es troba la tendresa, humanitat, ironia i enginy fascinant d’Oscar Wilde
Es tracta d’un espectacle íntim i minimalista per donar a conèixer de manera senzilla i com un “divertimento”, sense deixar de perdre però la càrrega de fort contrast irònic implícit en els texts, d’aquests relats curts tan iconogràfics d’Oscar Wilde.

FITXA ARTÍSTICA


Actriu: Aina Lluch
The musician: Josep Ma Borràs
Veu en off: Antonio Rubio 
Maquillatge: Esther Ortega 
Ajudant de direcció: Gino Oromí 
Disseny de llums: Josep Parramon 
Dramaturgia, direcció i interpretació: Walter Cots

Producció Executiva: Noucinematògraf Napoleón

 

Review La Balada del Fantasma de Canterville.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *