Programación Familiar

Des de el 23 de Maig fins el 7 de Juny, Dissabtes i Diumenges, 17h

Entrada 8 € · Venta anticipada web 6,4 €

Edats recomenades: mes de 2 anys
Duració: 45 minuts

comprar entradas


 

SINOPSI


L’òpera ens fa viatjar fins a un bosc imaginari ple de fades i éssers màgics. Allí el protagonista, el Príncep Tamino, anirà a rescatar a la princesa Pamina ajudat per un ocellaire, en Papageno. En aquest viatge es trobarà amb personatges que l’intentaran confondre com la Reina de la Nit o el bruixot Sarastro.

Finalment, tot acabarà de la manera més feliç possible. Fins i tot per a en Papageno que trobarà a la seva Papagena.

ASPECTES PEDAGÒGICS

De la mateixa manera que ho fan els contes clàssics, aquesta versió de l’òpera de Mozart mostra tot un seguit de valors universals con són l’amistat, el coratge o la unió davant de perills o de dificultats.

Un altre dels missatges que també apareixen en l’òpera original és el respecte a la natura i als seus habitants. Els protagonistes del conte són ajudats per animals de manera que queda palesa la necessitat de respectar-nos els uns als altres perquè tot resti en harmonia. I d’aquí se’n desprèn que nosaltres hem de ser els primers en protegir i respectar els més dèbils.

La música de l’espectacle és en directe, perquè els nens i nenes poguessin gaudir de la música de Mozart sense intermediaris, directament de la mà dels actors, en unes versions pensades per a ells.

La música de Mozart sempre ha estat balsàmica tant per a la mainada com per als nous nats i recomanada per molts pedagogs per la seva alegria i harmonia.

FITXA ARTÍSTICA


la-flauta-magica

Albert Doz: Actor, manipulador, cantant i pianista

Joan Forns: Actor, manipulador i cantant

Adaptació: Albert Doz

Direcció: Albert Doz

Producció: La Paparra

Escenografia: Eli Rodríguez

Titelles: Elisabet Vilaplana

Fotografia: Quico Castañer.

 

Review La flauta màgica.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *