Martes en la Fènix

Dimarts 2 de febrer / 21:00 hores

Entrada 5 €


cartel metmorfosis 2

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

La Metamorfosis


Peça experimental inspirada en l’obra la Matamorfosis de Kafka, traslladada a la contemporaneitat.
Presentarem aquesta peça que inclou, textos originals de Kafka, contextualitzats al segle XXI, música d’improvisació, saxos, flautes, contrabaix, guitarra elèctrica, art sonor i escenificació.

El personatge principal, un artista que exerceix el mateix rol que exercia un comerciant al segle XVIII, però en aquest cas, un artista esclau del seu treball. El personatge desperta i es veu impedit per poder dur a terme la seva vida diària. Descobrirem atributs del seu passat i present i de com la transformació afectarà la seva vida. El personatge veu que el seu cos no li correspon, la seva veu o la seva forma de veure el món. Es troba tancat en les seves quatre parets aïllat del món i de la seva pròpia família abandonat a la seva sort. En aquest moment, decidirà i comprendrà, que l’única manera de canviar la seva vida passava per la monstruositat. Com escapar dels mites moderns sense veure’s afectat a la condició del nostre propi cos i paisatge?

 

FICHA ARTÍSTICA


Alba Tor interpretació, Miquel Jordà saxos, flautes i art sonor, Almudena Vega flauta, Nuno Rebelo guitarra elèctrica, Sarah Claman violí, Robert Dokponnou dansa moviment.

Review Excentric Lab: La Metamorfosis.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *