Programación Familiar

Del 9 de febrer al 29 de març. Diumenges 11h i 12:30h.

Entrada entre 5€ i 8 €. Els nens i les nenes paguen a partir dels 6 mesos.


Edats recomanades: 0/3 anys
Durada: 40 minuts

comprar entradas

SINOPSI


Dirigit a un públic familiar i escolar, principalment infants de 0 a 6 anys, l’espectacle “La nostra amiga Girafa” explica la història de la nostra protagonista, la Girafa, que farà viatjar els infants a través de l’imaginari dels animals per un món ple d’emocions. Creat, dirigit i interpretat per la Gemma Rafecas i la Marta Casals, l’espectacle presenta una varietat de gèneres musicals que van del reggae al pop passant pel folk i d’altres pinzellades estilístiques. Tot plegat, una proposta musical i teatral que segur que enganxarà tant als més petits com els més grans de la família!
“Sonall, música per a nadons” és un projecte musical i pedagògic que neix a finals de 2014 de la mà de les músiques i especialistes en Educació Musical Gemma Rafecas i Marta Casals amb la finalitat d’oferir un apropament al món sonor i a la sensibilització musical dels més petits i les seves famílies. Des de llavors, programen tallers i espectacles de música per a nadons arreu de Catalunya. L’any 2018 van estrenar el primer disc de Sonall, format per deu cançons de composició pròpia, i també el primer espectacle de la companyia, “La nostra amiga Girafa”.

 

FITXA ARTÍSTICA


Idea original, composicions i dramatúrgia: Gemma Rafecas i Marta Casals
Direcció artística, producció i interpretació: Gemma Rafecas i Marta Casals
Direcció musical: Anna Urpí

 

 

 

 

 

Marta Casals

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2010) per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada amb el Màster de Gestió Cultural (2012) i el Màster d’Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies (2016), ambdós per la Universitat Oberta de Catalunya. És Doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona (2018).

Es forma musicalment en piano i cant modern i jazz. Des de 2005 que exerceix com a docent de música a diferents escoles, com ara el Centre d’Estudis Musicals Passatge i :UT Centre d’Estudis Musicals, essent mestra de Música per a Nadons, Sensibilització Musical, Llenguatge Musical, Coral, Cant i Piano i mestra d’extraescolars de música. Compositora, intèrpret i productora del disc Maila, un món de contes a través de la música (Marta Casals Edicions, 2014) i intèrpret dels llibres Cançons de bressol (2012) Conte de Nadal (2013), ambdós publicats per Publicacions Abadia de Montserrat.

Gemma Rafecas

Diplomada en Mestre Especialitat Educació Musical (2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona, titulada en el Pla de Formació de l’actor per l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona (2016) i amb el Màster Internacional de Vocal Coach (2017) per la Universitat Autònoma de Barcelona – Hospital de Sant Pau.

Es forma musicalment en flauta travessera, piano, harmonia moderna i cant modern. Des de 2005 que dirigeix diferents corals infantils, de joves i d’adults i des de 2009 que exerceix de mestra de música en diferents centres de la província de Barcelona com el Centre d’Estudis Musicals Passatge o el col·legi La Salle Bonanova, essent mestra de música de primària i infantil, Llenguatge Musical, Conjunt Instrumental, Piano, Flauta Travessera, Teatre Musical i Cant Coral.

www.sonall.cat

Review La nostra amiga Girafa.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *