9 setembre 2016.

La petita sala del carrer Riereta, al Raval, enceta temporada amb un dels èxits del boca-orella de la temporada passada, Blanca Desvelada. A més, ha programat fins a 7 estrenes absolutes durant tota la temporada, als que s’hi sumaran 5 estrenes més del cicle de residències de maig a juny. Un total de 12 estrenes que suposen tota una fita per un teatre de petita dimensió com la Sala Fènix.

Blanca Desvelada, són dues històries que s’entrellacen en el temps. D’una banda una dona que dona a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellada com a presa política, i de l’altra la d’una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres. Amb dramatúrgia i interpretació d’Alejandra Jiménez-Cascón, ha rebut elogioses crítiques allà on s’ha representat, convertint-se en un petit fenomen del boca-orella de les sales de proximitat.

Però la Sala Fènix aposta sobretot per a noves produccions. Dues de les estrenes absolutes que es podran veure a la sala són produccions pròpies. Primer, Bruto, el poder o la virtud, escrita i dirigida per Marcela Terra i interpretada per Felipe Cabezas, director de la sala. Una obra inspirada en Juli Cèsar de William Shakespeare i en la situació política europea contemporània. L’altra producció de la Fènix és Victor, dirigida per Felipe Cabezas i protagonitzada per la companyia del teatre, que ja ha representat obres com elCabaret Victoria o el Cabaret LeCOQ. En aquest cas l’obra està inspirada en el procés creatiu de Mary Shelley i el paral·lelisme entre la seva vida privada i la seva creació literària, tot portat a la comèdia i el teatre visual a través de màscares i teatre d’ombres.

sala fènix
Llegir l’article a Teatre Barcelona

Review La Sala Fénix obre temporada amb l’èxit del boca-orella ‘Blanca desvelada’.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *