Programación Principal

Del 05 al 28 de Febrer 2016.

Divendres, Dissabtes i Diumenges, 21 hores.


Duració: 75 minuts.

comprar entradas

TRAILER

SINOPSI


Una dona es lleva, es vesteix i marxa. Després torna i parla dels seus pares morts, de la seva germana i una mica de la seva vida en general i, de cop i volta, esclata a riure i diu que ella feia un gest per acomiadar-se dels nois amb els que sortia, un gest que li va veure fer a la secretària del seu pare. Apareix una altra dona que ens explica que ella va veure com la seva germana feia un gest que ella va imitar. Així comença La suma i la resta. Aquestes dues dones són l’Agnès i la Laura, germanes, antitètiques i inseparables. Són dues maneres de veure la vida, les dues cares de la mateixa moneda. Elles ens portaran dins el seu món, a identificar-nos, a riure i a emocionar-nos. És una petita història sobre l’amor, la imitació i la responsabilitat.

 

FITXA ARTÍSTICA


 

Laura: Belén Bouso

Agnès: Evelyn Arévalo

Direcció i dramatúrgia: Evelyn Arévalo

Audiovisuals: José Manuel Benavente

Ajudant de direcció: Irene Vicente

Disseny de llums: Mattia Russo

Actors a l’audiovisual: Carmen Castillo, Jordi Vaqué, Joan Díez, Gisela Ruiz, Agnès Cortés, Francina Planas, Irene Vicente, Pep Tosar

Producció, escenografia i vestuari: Cia. Variacions

Co-producció: Sala FènixDibuix cartell: GPS Lois

Fotografies: Francina Planas

Agraïments: C/C/Cotxeres Borrell, Piscina Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, Pelleteria Vilajoliu, Can Ginestar, Olokuti, Xavier Batllés, Sala Fènix, Sergio Roca Saiz, Leonor Caro, Agnès Cortés, Carmen Castillo i a tots els actors que han col·laborat al vídeo.

 

Review La Suma i la Resta.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *