Martes en la Fènix

martes 20 octubre / 21 horas

Entrada 10 €


David-mengual-free-spirit-big-band

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

M U T


Existeixen llocs a on gairebé tots hem estat. Llocs comuns, accessibles a tothom però introbables en un mapa. Llocs que no són enlloc, però per tot el planeta, alhora. No són enlloc, ni tan sols al pensament. Enlloc, però s’hi arriba per molts cantons. No hi són. Però hi som.

És en les emocions, aquests llocs comuns, on les disciplines -talment com les persones- tenen una opció de trobar-se i recrear; recrear aquell espai compartit, i fer-ho des de les seves tècniques (les disciplines) i des dels seus punts de vista (les persones). Disciplines i persones abordant un espai comú i representat-lo amb una creació conjunta i polièdrica. Aquesta és l’escència del projecte MUT, un projecte on música, art plàstic i fotografia es troben i dialoguen.

 

DAVID MENGUAL FREE SPIRITS BIG BAND


El providencial David Mengual segueix convertint els miracles en realitat en la mesura que manté en creixement una formació gens fàcil de garantir-se una continuïtat com la Free Spirits Big Band. En aquesta ocasió el motiu és la celebració del cinquè aniversari d’aquesta singular orquestra i la presentació del seu darrer projecte, “MUT”. En aquesta ocasió, el procés de creació musical ha estat compartit amb l’escultor i músic Jordi Santanach i el fotògraf Carles Roche.

Amb :
Alvar Monfort, Natsuko Sugao ,Ivan Gonzalez, Aram Montagut, Dario Garcia, Amaiur Gonzalez, Miguel Pintxo, Joan Mas , Jordi Santanach, Marcel.lí Bayer, Lina Lomanto, Marcel Bagés, Alex Reviriego, Josema Martín i Oriol Roca.

 

foto mut

Review M U T.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *