Programación Singular

Dijous 30 Juny 2016 / 21 hores

Entrada amb consumició: 6 €


cartel-concierto-boi

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Marco Boi Quintet


Format per Marco Losada a la bateria, Dario García al trombó, Yeray Hernandez a la guitarra, Oscar La Torre a la trompeta i Marco Boi al contrabaix i composició.

“Per a mi el quintet representa una etapa important en la meva carrera, ja que per primera vegada he pogut compondre amb total llibertat, sense preocupar-me per adaptar el material a un estil o formació predeterminada.

El resultat, ha estat una mescla entre gèneres que he anat escoltant i tocant durant tots aquests anys. Sonoritats típiques del jazz es troben amb riffs més típics del rock i obstinatos de cert color psicodèlic.

Un altre element important ha estat la dinàmica de la banda. Exagerant-la he buscat contrastos entre les diferents seccions dels temes, provocant sorpresa i tensió en l’oïdor.

Amén de les parts escrites, tots hem tingut espai per poder expressar-nos com millor sabem. Improvisant. És est l’element fonamental que tant ens agrada en les músiques que solem interpretar. L’element que garanteix la flexibilitat i que permet que les composicions siguin fruit de l’esforç col·lectiu.” Marco Boi

web >

video >

Review Marco Boi Quintet.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *