Martes en la Fènix

Dimarts 22 Març 2016 / 20:30 hores

Entrada 6 €


cartel-concierto-suma-3

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Suma #3 de música lliure


Segueixen, a la Sala Fènix, les nits de música lliure SUMA. Dobles sessions on encabir formacions amb músics de l’escena d’improvisació lliure i free jazz, així com músics o grups provinents d’altres sonoritats com el noise, drone… Aquests concerts tindran un caràcter itinerant per diversos espais de la ciutat.

Aquesta tercera sessió comptarà amb les següents actuacions:

 

1r Concert:


Joachim Badenhorst [clarinets], Joan Antoni Pich [cello] i Àlex Reviriego [contrabaix]

Joachim Badenhorst: Clarinetista i saxofonista belga, reconegut arreu d’Europa i els Estats Units com un dels grans talents que investiguen les relacions entre composició i improvisació. Destaquen les seves col·laboracions amb músics de la talla de John Butcher, Paul Lytton, Han Bennink, Thomas Heberer, sent membre de Baloni i Carate Urio Orchestra, la qual lidera.

Joan Antoni Pich: Membre de la formació d’improvisació lliure Freenetics. A banda d’això, en Pich és un músic tot terreny, el qual podreu trobar interpretant obres del repertori clàssic i contemporani, com acompanyant a la Silvia Pérez Cruz.

Àlex Reviriego: La seva tasca com a músic està especialment vinculada a l’àmbit de les músiques creatives i la lliure improvisació, principalment com a contrabaixista i compositor. Habitual de les sessions d’improvisació lliure organitzades a la ciutat i membre de Free Art Ensemble, Hipopòtam, Völga, Alguns Homes Bons, entre d’altres.

 

2n Concert:


Fages-Prats
[Ferran Fages, guitarra elèctrica i Ramon Prats, bateria]

En aquesta sessió, tindrem l’oportunitat d’escoltar el primer assalt amb bateria i guitarra de Ramon Prats (1979) i Ferran Fages (1974). Ambdós són figures destacades del free-jazz i la improvisació més radical i experimental de casa nostra, amb més d’una cinquantena de referències a les espatlles. Un diàleg entre dues maneres d’escoltar. Una música de pocs farciments, feta amb una guitarra i una bateria crua, eixuta i possiblement visceral.

Review Suma #3 de música lliure.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *