Sala Fènix

Programación Singular

Monday night tales

Global Narratives Through Cinema

Dilluns 22 de gener, 20h, 

Dilluns 19 de febrer, 20h

Entrades: 5€ 

A partir del 22 de gener, Ratita Films i Revive presentaran el cicle de cinema Monday Night Tales: Narratives Globals a través del Cinema. Aquesta iniciativa de cinema de co-creació mostrarà una àmplia gamma de pellícules, incloenthi documentals, no ficció, ficció, animació, experimentals i obres en curs. L’objectiu principal és reunir la gent a través del cinema transnacional i la narració d’històries, centrant-nos en el cinema independent, el cinema de la diàspora, el Tercer cinema i les històries del nostre entorn. Cada sessió comptarà amb un programa seleccionat acuradament que explora diferents temes, gèneres, països i autors. Monday Night Tales dóna prioritat al foment del diàleg i l’intercanvi convidant a cineastes i/o equips a debats en persona i en línia. 

El nostre primer esdeveniment col·laborarà amb Another Gaze Feminist Film Journal: Another Screen, i Palestine Films. Enmig del genocidi de Gaza, dediquem els nostres dos primers programes a les narratives Palestines (I i II). 

 

Entre els directors participants hi ha: Muhammad Nour ElKhairy, Razan Alsalah, Basma Alsharif, Jumana Manna i Aida Ka’adan [… ]

 

Una part de la recaptació es destinarà a e-Sims per a Gaza. La compra d’eSims permet als habitants de Gaza connectarse amb l’exterior, comunicar-se amb les famílies i també mostrar el que passa a Gaza.

RatitaFilms és un laboratori de producció multimèdia. Comisariam, produïm i crem obres experimentals, d’arxiu i en procés. Sigue a la rata.

Allison Acza Figueroa Rojas és cineasta i investigadora, treballa en videoarte, sonido i investigació artística. Nació en Tongoy, Coquimbo, Xile i creació a Canadà. Com inmigrante i resident de Canadà i Europa, Allison busca examinar i desafiar el colonialisme a través de les interseccions de narrativas alimentaries, polítiques d’identitat i relacions amb la pàtria.

 

Revive Productora Social i d’Art, té com a objectiu crear esdeveniments artístics on destaquen principalment exposicions d’arts visuals, conversatoris, projeccions d’audiovisuals. També col·laborem amb altres entitats on creem espais per mostrar i elevar el treball de diversos artistes en la seva majoria emergents. Estem compromesos amb la justícia social i la sostenibilitat ambiental a través de l’empoderament entre artistes i públics amb la finalitat de fortalecer la comunitat.

 
 

Review Monday night tales.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?