Programación Singular

ACTIVITAT EXTRAORDINARIA

Del 06 al 30 de juliol de 2017.

Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges, de 20 a 21 hores, abans de les funcions). Teatre per a un espectador. Duració: 5 minuts.

 


Espectacle sense text
Duració: 5 minuts

 

 

SINOPSI


El teatre LAMBE-LAMBE consisteix en espectacles d’animació de petits ninots i/o objectes acompanyats per un relat i/o música en àudio i que tenen lloc dins d’una capsa escènica portàtil. En pocs minuts de durada es representen secretes situacions teatrals que són apreciades per un sol espectador cada vegada.

El teatre Lambe-Lambe va néixer a Brasil l’any 1989 amb Denise do Santos i Ismine Lima a la ciutat de Bahia, les quals van crear la companyia Teatre d’Animació Lambe-Lambe.

Hi havia una vegada, no fa gaire temps, una mona i una tigressa que convivien tristament en una ombrívola i gris oficina de “Myrmekodia Enterprise”, fins que un dia un fet trascendent trencà la dura i cansada monotonia de les seves vides… “Myrmekodia” és un espectacle de Lambe-Lambe fred i fascinant que ens transportarà a un misteriós univers distòpic. La guia d’aquest món, la Fumigadora, ens narrarà la història amb el seu estrany artilugi de so: l’Embutescopi.

+ INFORMACIÓ sobre el Teatre Lambe Lambe (Toni Rumbau, Titeresante.es)

+ INFORMACIÓ sobre el Movimiento Internacional Lambe Lambe (MILL)

FITXA ARTÍSTICA


 

Ola Muchin és titellaire d’origen polonès, membre del Movimiento Internacional Lambe Lambe (MILL), resident a Barcelona. Ha participat en nombrosos festivals internacionals des de l’any 2013 fins l’actualitat amb l’espectacle “Kukuryku”, amb el qual va guanyar el premi “Sonder Preis” al “Kleinkinstfestival” a Alemania l’any 2014.

Més informació sobre ella a la seva pàgina:

 

 

Review Myrmekodia.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *