Galeía Fènix

Pere Cabaret i Gabriel Sicilia

Del 03 d’abril al 03 de juny de 2018

Dijous i Divendres 20-21h.

Dissabtes i Diumenges 18-21h. ENTRADA LLIURE.

Tots el Divendres i Dissabtes a les 22:30, visites guiades (il·luminades) per Cabaret&Sicilia, a partir del 13 d’abril. Màxim 6 persones per visita amb reserva previa a fenix@salafenix.com. Taquilla inversa.

 

EXPOSICIÓ – INAUGURACIÓ- informació: exposicio@salafenix.com

VERNISSAGE : Dimarts 03 d’abril, 20 hores  

Entrada lliure amb copa de vi

Out Of The Box proposa un recorregut per l’imaginari del polifacètic Pere Cabaret a través de petits (literalment) i exquisits homenatges a figures i ítems culturals que el fascinen. Imatges de cartró i paper en 3D, diorames que reexpliquen històries conegudes, si bé els textos de Sicilia proporcionen un prisma diferent per interpretar-les.

 

 

 

Pere Cabaret és el sobrenom de Pere Borrell.

“Un dia vaig decidir canviar-me el cognom per donar una empenta a la meva vida. El resultat és que, des d’aquell dia, la meva vidas’ha convertit en un vodevil en tota regla. Actualment, la feinaque faig es mou a cavall del dibuix, la música, el teatre i el món de la docència. De vegades, em sento una mica com un drac de molts caps, però sempre trobo el moment adequat en què puc aportar alguna cosa diferent a cada àmbit.”

Gabriel Sicilia, gestor cultural especialitzat en arts escèniques. Aficionat al gènere del conte, n’escriu de breus com a @tengomuchocuento a Instagram i d’infantils i juvenils pels quals busca editor.

Review Out of the box.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *