Programación Principal

Del 09 al 20  de desembre de 2020. Dc, Dj, Dv, Ds, Dg, 20 hores.

Entrades entre 8€ y 16€

 

Espectacle en Català

Durada: 60 minuts

comprar entradas

 

SINOPSI


Si voleu saber que li passaria a en Gregori, el prota de la Metamorfosis de Kafka, si aconseguís fugir de la cambra on el tenen confinat la família… o en quines circumstàncies Korsakof, va tenir l’inspiració per compondre el Vol del Borinot… O què passaria si un dels dos punts (el blanc) que sustenten l’equilibri del nostre univers, volgués anar a un altre lloc… trobareu la resposta a POWER POINT

Des del Punt inicial fins al Punt final, passant per més d’un punt i apart, punt i seguit, punts suspensius o punt i coma, Jordi Bertran, trasllada les històries puntuals, des del seu univers poètic fins a l’escenari.

L’any 1990 Jordi Bertran i els seus col·laboradors inicien la creació d’un espectacle inspirat en el món del poeta Joan Brossa. Amb tan sols uns punts de pòrex, línies i lletres de goma-escuma,
aconsegueixen crear un espectacle que avui dia continua meravellant al públic dels cinc continents.
Trenta anys després Bertran, pren de nou aquells originals punts de “porexpan”, per a crear aquesta nova proposta escènica.
Després de diversos anys de recerca, el veterà titellaire, ens presenta una sèrie d’històries que conformen l’espectacle Power Point.
Amb l’ajut de les seves mans, una guitarra i el poder dels punts, donarà vida a éssers autèntics, per interpretar amb ells històries divertides i romàntiques farcides de punteria.
Un recorregut per un món creatiu, habitat per personatges de gran teatralitat, divertits i contradictoris, plens de tendresa i conflictes latents.

FITXA ARTÍSTICA


Autor, director i intèrpret: Jordi Bertran
Han col·laborat en la creació de l´espectacle: Laura Cortés, Teresa Puig, Gabriela Galup i Hugo Suarez
Música: Wolfgang Amadeus Mozart, Nikolai Rimsky-Korsakov
Escenografia, llum, so i assistent: Isabel Martinez
Fotografia: Kait Hutchison, Jesús Atienza i Gil Sole
Disseny gràfic: Teresa Delgado
Producció: Companyia Jordi Bertran

 

 

Review Power Point.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *