Programación Principal

02 / 03 / 05 de novembre de 2017.

Djous, Dissabte i Diumenge, 21 hores.

Entrada entre 8€ i 16€

 


Duració: 60 minuts. Espectacle sense text

comprar entradas

TRAILER


 

SINOPSI


Dos artistes experimenten estats límits en els seus llenguatges per crear un nou territori en comú, en un estat de fusió.

L’obra AMORFARE podrà ser entesa com una Opereta deglutida on una cantant i una titellaire es troben en l’abisme d’una sala d’assaig i creen un procés d’ingestió, digestió, absorció i eliminació de l’amor.

Gestos, sons, textures, matèries i figures seran els elements que les artistes faran servir com a base de la creació.

I la gran massa a ser modelada serà la quotidianitat més íntim d’aquestes dues dones que en el moviment d’encarar-, cara a cara, busquen els signes d’efecte, mirall, moltes vegades, imposat i generat per la societat.

En AMORFARE, Juliana i Lourdes investiguen l’eterna i emblemàtica imatge de la serp que devora el seu propi cua: la Ouroboros.

Per mitjà de la construcció d’imatges i sons, les artistes proposen la fallida d’aquest cicle autòmat social que no permet alguns punts de mudança per a la convivència i per als afectes.

Com seria trencar, tallar la cua de la serp abans de l’auto-digestió?

Potser un cos no podria passar per aquest procés, per això l’intent en duo. Una s’expressa i l’altra digereix i s’elimina.

Per això aquests dos llenguatges completament proteïformes en la seva essència: la marioneta amb la seva grandesa i infinitud, que transita el temps entre la vida i la mort i a cada pas, guanya força d’expressió. La titella pot ser o no ser, i aquest gest en si està en la matèria i en el seu drama intrínsec; i el cant que també ve de les profunditats de les relacions entre l’home i el món, que viu en la línia tènue entre la paraula i música, entre ser i no ser el temps sencer.

El procés de creació busca la interferència contínua i esgotadora en dos cossos assedegats en expressió i mudances.

FITXA ARTÍSTICA


De i amb Juliana Notari (Brasil) i Lourdes Marzialetti (Argentina)

Vestuari de Maria Zuquim

Imatges de Eduardo Ravara de Celcit

Disseny de llums de Matias Arce 

Creació en el Teatro C´Art (Italia) i Condomínio Cultural (Brasil)

Juliana Notari i Lourdes Marzialetti habiten en ciutats diferents, São Paulo i Strasbourg, i per a la construcció d’aquesta obra van realitzar una residència de creació al Teatre C’art a Castelfiorentino, Toscana, Itàlia i al Condomini Cultural a São Paulo, Brasil, a més de trobades creatius a la ciutat de Strasbourg, França.

Juliana Notari és brasilera, artista creadora, titellaire i nòmada. Des de 2000 investiga les noves formes de les arts de les titelles i les seves infinites possibilitats. A més de la creació d’obres, ella es dedica a la difusió d’aquest art, promovent trobades i festivals. Ja es va presentar en diversos països com Bolívia, Argentina, Colòmbia, Itàlia, França, República Txeca, Romania, Corea, Letònia, Espanya, Mèxic, Suïssa, entre d’altres.

Lourdes Marzialetti és argentina i actualment viu a Srasbourg on desenvolupa les seves investigacions musicals. Cantant, compositora i dissenyadora, Lourdes transita entre el cant, la improvisació i el jazz, la música llatinoamericana i experimental. Des de 1998 es dedica al cant dirigint diversos cors i actuant en diferents grups.

TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE ÀNIMA 2017


1< AMORFARE. Juliana Notari i Lourdes Marzialetti. Brasil/Argentina02/03/05 de novembre. Objectes i titelles híbrides.

2< COLGANDO DE UN HILO. Cía Di Filippo Marionette.  Italia09/10/11/12 de novembre. Titelles de fil.

3<EL JUEGO DEL TIEMPO. David Zuazola. Xile.16/17/18/19 de novembre. Teatre d’objectes.

4<RETRETE CABARETE . Cía El Retrete de Dorian Gray. Madrid23/24/25/26 de novembre. Teatre d’objectes i titelles corporals.

 

 

 

 

 

 

Review AMORFARE.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *