7 Maig – 1 Juny 2014, 17/21 hores

VERNISSATGE dimercres 7 de maig 2014, 20 hores

veure les fotos >

cataleg de les obres >

sala fènixQUARTET DE CLARINETS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ORFEÓ GRACIENC

Concierto el día de abertura

 

recuparart

L’artista barceloní Joaquim Riera porta a partir del 7 de maig a la Sala Fènix l’exposició RECUPERART, en el que és un nou esglaó en la presentació de les seves últimes peces, trencadores, realitzades en una tècnica força original. Reciclar i reinventar objectes i materials que altres llencen és el punt de partida del nou període artístic de Joaquim Riera Llargués. Per a “RECUPERART, l’art de fer art a través de la recuperació de materials”, que és l’expressiu títol complet de la mostra, Riera ha recuperat materials diversos que recull pel carrer i en fa obres d’art.

Hem envaït la terra de materials de tota mena que ja no considerem útils, i que massa sovint abandonem al carrer: cartró i paper, tot tipus d’envasos (teta bric, plàstic, llaunes…), piles, desferres d’informàtica… Tots ells poden servir, gràcies a la imaginació i el talent de Joaquim Riera per a crear paisatges, retrats, somnis… i en tres dimensions, doncs l’artista aprofita les formes i els relleus d’allò que recicla per a donar dimensió 3D al seus quadres. La mateixa forma dels materials descartats per altres, manipulant-la i treballant-la amb imaginació, apareixen creacions sorprenents.

Si el 2013 ha estat per Joaquim Riera, amb tres exposicions, l’any de la descoberta i de la presentació en societat de la seva nova pràctica artística, el 2014 es presenta com l’any de la consagració: a part de la Sala Fènix, tres altres centres l’esperen fins a la primavera. Tot un record i un repte alhora.

L’art de fer art a través de la recuperació de materials
  • recuparart
  • recuparart
  • recuparart
Colaboran:

moritz

Review Recuperart.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *