Programación Principal

Dilluns 15/22/29 de gener i 05/12/19/26 de febrer, 21 hores.

Entrada entre 8€ i 16€


Duració: 65 minuts · Espectacle en Castellà

comprar entradas

 

SINOPSI


 

Rhapsody in Lorca, és un espectacle poètic escènic musical on fem un recorregut sobretot per la poesia inèdita de joventut de Federico García Lorca, poemes de l’època surrealista sense deixar de banda els rics i originals temes dels seus primers llibres.

Joves actors donen vida als poemes de joventut, així com actors més avesats damunt l’escenari interpreten la seva ja mes madura i consolidada obra poètica, en un joc escènic compartit per aquests actors de diferents generacions.

Aquest joc escènic comporta no solament la interpretació dels poemes amb una ambientació sonora i musical, sinó que també inclou la projecció (16mm) d’algunes imatges de la mítica pel·lícula surrealista “El perro andaluz” de Luís Buñuel, així com partitures de la recerca que ell va fer de musica popular: El Café de las Chinitas i Los Cuatro Muleros.

Els poemes d’aquest espectacle els trobarem repartits entre els llibres: “Poesia inèdita de juventud”, “Canciones”, ”Cante Jondo”, “Poemas”, i “El Poeta en Nueva York”. Així dons, donem a conèixer una part de l’obra no tan coneguda com la poesia dedicada al tema dels gitanos; que com ell deia era només un tema.

 

FITXA ARTÍSTICA


 

Veu: Agustí Ulied
Veu: Andrea Castellanos
Veu i Guitarra: Angel Cerdanya “El Sueco” 
Veu: Maite Soler 
Veu i Guitarra: Pol Rosell 
Veu: Walter Cots 
Direcció Musical: Angel Cerdanya “El Sueco” 
Disseny de llum: Josep Parramon
Ajudant de Direcció: Jordi Oromí 
Producció: Sunta Cabasa 
Direcció i Dramatúrgia: Walter Cots 

 

Review Rhapsody in Lorca.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *