Sala Fènix

Programación Principal

Rumbo desconocido

D’Arantxa Iurre // Cia Utopian // Amb Unai Baiges, Arrate Nuñez i Haizea Baiges

Teatre document: experts del teatre amb experts de la vida quotidiana

30 de setembre i 1 d’octubre de 2023, 20h

 

Espectacle en Castellà
Durada: 60m

Cicle #PONTAERI


Segurament has sentit a parlar de les estrelles fugaces i els meteorits, aquells breus i brillants moments que il·luminen els cels nocturns amb la seva màgica presència. El cicle de teatre #PONTAERI arriba a Barcelona així, com una llum brillant i efímera, oferint a la ciutat una oportunitat única de gaudir d’aquests espectacles.

Amb aquest cicle, companyies teatrals d’arreu del món s’uneixen per compartir la seva creativitat. Les seves obres només es presentaran durant pocs dies, com una estrella fugaç que creua el cel i desapareix ràpidament, deixant un record que perdurarà per sempre.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per ser partícips d’aquesta efímera i màgica experiència teatral. Les entrades són limitades, com les estrelles que es desprenen del cel, així que assegureu-vos la vostra.

SINOPSI


És una obra on Guillermo i Matilda, dos vells mil·lenaris, al costat de la cantant lirica Magnolia, ens conviden a través d’un campionat del Joc de l’oca a reflexionar sobre el secret de Viure que porta implícit Morir.
Una obra de TEATRE DOCUMENT on, a més de la Companyia, intervenen 6 persones de l’Associació Vinyana que compten els seus testimoniatges amb la finalitat d’acostar-nos com a societat compassiva a una etapa de la vida que ens porta a Rumbo Desconocido, però no per això un destí “horrible”.
Un dels personatges, Guillermo ens diu: “No entenc perquè la mort té tantes fakes news , si els que han estat a prop diuen que hi ha llum i se sent pau”.

FITXA ARTÍSTICA


Companyia: Cia Utopian
Autora: Arantxa Iurre
Direcció: Arantxa Iurre
Dramaturgia: Arantxa Iurre
Intèrprets: Unai Baiges, Arrate Nuñez i Haizea Baiges

Amb el suport: 

Amb la col·laboració de:

Review Rumbo desconocido.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?