Direcció artìstica:

Felipe Cabezas

Director, dramaturg i actor d’origen xilè resident a Espanya des de l’any 2002. Es dedica principalment a la commedia dell’art com a intèrpret, dramaturg, professor i director.

És un especialista en el camp dels monòlegs teatrals emmarcats en el Teatre Visual, on es barregen elements del teatre clàssic i el contemporani. Destaquen els seus treballs “L’Ultima Notte del Capitano”, “Inferno” i “Houdini, L’art de la Fugida” i el seu últim treball “El Bufón del Rey Lear”. Amb aquests espectacles Cabezas ha visitat diversos festivals a tot el món, destacant les cites a Londres, Corea del Sud, Radebeul (Alemanya), Luxemburg, Lisboa, Santiago de Xile, Vinya del Mar i Valparaíso (Xile), Buenos Aires, Milà, Torí, Cremona, Macerata (Itàlia) i per descomptat gran part d’Espanya. També treballa amb la companyia de la Sala Fènix diferents Cabarets Literaris, visual i bizarro, portant a escena varietés d’estil excèntric basats en les grans figures de la literatura fantàstica i de terror (Mary Shelley, Hoffmann, Allan Poe, entre altres). Actor de repartiment a la Compañía del Corral de Comedia de Almagro.

www.felipecabezas.net

[email protected]

Gerent, producció i comunicació:

Isabella Pintani

S’estableix a Barcelona el 2002 i des del 2008 s’ocupa de produccions teatrals i distribució. Realitza la producció dels espectacles de la companyia La IRA TEATRO: L’ultima Notte Del Capitano, Inferno, La Nariz, Así que pasen 5 años. En 2013, juntament amb Felipe Cabezas obre la Sala Fènix on s’ocupa de gestió de programació cultural: assesorament, programació, i seguiment de les activitats contractades, difusió de les activitats i gestió d’entrades, programació de diferents activitats culturals (exposicions, tertulies, tallers) comunicació, màrqueting i gestió de pubblics.

Des del 2013 s’ha produït i distribueix els espectacles amb el segell de la Sala Fènix: Houdini, Cabaret Victòria, Bruto el poder o la virtud, Mary Frankenstein Shelley, Neruda, El Bufón del Rey Lear, Money.

[email protected]

Assessoria i producció:

Gabriela Marsal (SUIKA)
 

Llicenciada en Comunicació Social en l’especialitat de Comunicació Institucional en la Universitat Nacional de Còrdova a l’Argentina. Estudia també les disciplines artístiques de dansa clàssica, dansa contemporània, dansa aèria i teatre. A més, es forma en fotografia, il·luminació i maquillatge escènic.

Ha treballat com a ballarina professional i com a tècnica en les àrees d’il·luminació, maquinària, regiduría, construcció d’escenografia, treballs verticals, direcció d’art i attrezzo en cinema i publicitat. Actualment, treballa com a productora, assessora i gestora cultural.

Va ser co-directora artística i organitzadora del Festival ULLS de la ciutat de Barcelona.

Va realitzar el disseny, la coordinació i la producció dels projectes: OH TANNENBAUM! en el Goethe Institut, 200 Cicle d’Arts Escèniques en el Centre Comercial Maremàgnum i “Pelat a les escoles” amb el suport de la Diputació.

Ha col·laborat amb institucions, empreses i companyies artístiques molt diverses com el Consorci de Biblioteques de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Mercat dels Flors, Teatros del Canal, Teatro Espanyol, Sala La Villarroel, La Villette de Paris, Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Institut del Teatre, Casa Amèrica Catalunya, Goethe Institut, Fira de l’Automòbil Barcelona, Fira 3GSM, Centre Comercial Maremàgnum, Fira Bread & Butter, Festival GREC, Fira Tàrrega, Festival TNT de Terrassa, Festival de Otoño a la Primavera de Madrid, Festival of Gospel Music, Monegros Desert Festival, Teatro Nacional Cervantes de Buenos Aires, Dferia, Pep Tosar, Felipe Cabezas, Joan Català, Alejandro Catalán, Gabriel Chamé, Matias Zanotti, Soledad Villamil, Cristina Banegas, entre altres.

https://suikapro.com/

Direcció tècnica:

Manel Bocero
 

Amb estudis de Direcció i guió a 15 de Octubre: Academia de Cine i posteriorment a l’EMAV, ha dirigit i col·laborat en diversos curtmetratges. És guanyador del primer premi del Diba 2007 (Barcelona Digital Film Festival). Alternant la seva tasca  d’il·luminador de sala a la Sala Fènix amb la de realitzador branded content al Grupo Zeta, fa col·laboracions amb El Mundo Today o Ajuntament de Barcelona, entre d’altres. Té una candidatura als Premis Goya 2011 amb el llargmetratge ¿Dónde se nacionaliza la marea?


Socis fundadors:

Jolanda Marrone

Arquitecta y expo designer.

Tiene mas de 6 años de experiencia en la creación, montaje y organización de exposiciones de arte y de objetos de diseño. Su gran experiencia viene principalmente de su colaboración en el “Fuori Salone di Milano” de donde ha conseguido numerosos contactos entre organizadores de exposiciones y artistas.

Se dedicará a la co-dirección artística del área de exposiciones y a su organización y montaje además de ser un importante anillo de conjunción entre el mundo artístico de Barcelona y de Milan. Se encargará también del área de comunicación y marketing de la sala.

Dirección artistica espacios expositivos.
Simone Branchini

Arquitecto y fotógrafo.

Desde el 2006 colabora con “La Ira Teatro” como fotógrafo además de desarrollar su actividad profesional de arquitecto y diseñador de objetos. Su especialidad es la papiroflexia. Durante estos años sus piezas tanto de fotografía como de diseño han sido expuestas en diferentes espacios expositivos públicos y privados en Barcelona.

Se dedicará a la co-dirección artística del área de exposiciones y a su organización y montaje. Además se ocupará de la construcción y gestión de la Web de la Sala Fénix.

Dirección artistica espacios expositivos.

 

Marcos Llobet

En los últimos 15 años, hasta el año 2.010, es el responsable de la dirección de diferentes tiendas On-Line y de regalo promocional. Desde el año 2010, centra toda su ocupación en el Teatro y realiza diversos cursos sobre diferentes técnicas teatrales, trabaja con profesores como; Pep Vila, Simon Andrews, Christope Marchand, Laura Herts, Angel Borona, Merche Ochoa y Berty Tovias. Actualmente esta realizando el segundo año en la Escuela Internacional de Teatro Berty Tovias. Se dedicará, al asesoramiento general de gestión de la sala, a la colaboración en el área de exposiciones y a el área de comunicación On-Line y nuevas tecnologías