A partir del 12 de juny la Sala Fènix obre el seu nou perfil online anomenat SALA FÈNIX STREAMING i començarem amb espectacles pensats per a ser vists especialment EN STREAMING DIRECTE.

La Fènix Streaming serà possible gràcies al portal SCENIKUS STREAMING, una plataforma de venda i distribució d’espectacles online que en temps de pandèmia ha evolucionat a una nova versió de vídeos streaming. Des del seu web han transmès espectacles del Circo del Sol, Rolling Stones, Bruce Springsteen, etc. i actualment es presenten com una alternativa per a les companyies locals amb el seu sistema fàcil i intuïtiu.

Començarem aquesta col·laboració amb 3 espectacles molt habituals de la Sala Fènix: el 12 de juny tindrem a MIRTA EN ESPERA d’Ángela Palacios, espectacle que estava en plena temporada al març quan es va declarar l’estat d’emergència i torna per a donar un tancament online a la seva temporada. Després el 19 de juny serà el torn de EL ASESINO IMPREVISTO d’Albert Requena, còmic català dirigit en aquesta ocasió per Montse Bonet. I per a tancar aquesta primera etapa vindrà el dia divendres 26 CÁNDIDA d’Anna Tamayo, espectacle feminista que ha estat en la Fènix en 2 temporades. Tots monòlegs, i que per tant compleixen amb les normatives de distanciament social.

Totes les activitats seran a les 21h i tindran un preu promocional de 1,99€ (PayPal i targetes), un preu que pretén arribar a milers d’espectadors no tan sols a Espanya sinó també a Llatinoamèrica gràcies al seu potent servei de tecnologia LIVE STREAM DE AMAZON WEB SERVICE (dossier).

Aquest és el primer pas d’una col·laboració que més endavant inclourà títols de lloguer, marxandatge i accés streaming a les obres en cartellera quan es recuperi l’activitat amb normalitat.

 
-Divendres 12 de juny, 21h: MIRTA EN ESPERA

 
-Divendres 19 de juny, 21h: EL ASESINO IMPREVISTO

 
-Divendres 26 de Juny, 21h: CÁNDIDA

 

Review SALA FÈNIX STREAMING.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *