Programación Familiar

Del 16 de març al 07 d’abril de 2019. Dissabtes i Diumenges 17h.

Entrada entre 5€ i 8 €


Edats recomanades: + 3 anys
Durada: 45 minuts

comprar entradas

TRAILER


SINOPSI


Simplicitats és una cita amb la senzillesa: un reclam per compartir una estona de joc a l’abast de qualsevol.

Els protagonistes són dues persones del servei de neteja que durant l’estona de l’esmorzar aprofiten per compartir els seus dubtes entorn de la criança; quins contes contar, com gestionar la quantitat de regals dels més menuts….. En paral·lel entraran en un món imaginari on el plaer de jugar serà el gran triomfador.

Aquesta vegada des de Xucrut Teatre proposem, un cop més des de l’humor, un espai on oblidar-nos del pas del temps, on allunyats del consumisme el joc no té ni edat ni preu.

 

 

 

FITXA ARTÍSTICA


Cía Xucrut Teatre

Actriu i creadora: Ainhoa Roca

Actor: Albert Requena

Vestuari: Dolo Navas

Fotografia: Veronica Ramilo i Ainhoa Roca

 

Xucrut Teatre

“La fermentació i la transformació que pateix la col fins a arribar a esdevenir el xucrut és similar  al procés de creació teatral: una fermentació d’idees, moviments, imatges, vivències que donen lloc  a l’espectacle final”.

El nostre teatre és basa en la creació i l’ el.laboració pròpia. La realitat és la nostra gran font  d’inspiració, les vivències personals i properes són l’aliment del que ens nodrim.

Xucrut Teatre el vam crear el maig del 2007 sota el paraigua del Centre de Recerca i Informació en Consum. El CRIC investiga, reflexiona sobre els models de vida a la societat de consum i edita la revista Opcions. “No et consumeixis!” Va ser el nostre primer fruit, muntatge autogestionat on la inspiració i la documentació porten una mica de nosaltres, i un xic de qui ens rodeja, per tant, una mica de tots i totes…

A part de l’interès i la complicitat, l’equip actoral de Xucrut Teatre compartim un mateix llenguatge teatral; vam formar-nos en escoles de teatre basades en el mètode de Jacques Lecoq, coneixements que ens han portat a fer espectacles dinàmics, molt gestuals i on res sobre l’escenari és prescindible. Una escenografia mínima on tant els actors com els objectes són multifuncionals, amb l’humor i la comicitat com a aliats. Plegats vam endinsar-nos en l’apassionant viatge de la creació conjunta. El 2010 vam crear “Quina tela!” dintre de la Campanya de Roba Neta i finançat per Setem Catalunya. El juny del 2014 vam estrenar “Simplicitats: la vida és joc, jugue-m’hi!”.

Review Simplicitats.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *