Programación Singular

ACTIVITAT EXTRAORDINARIA

Del 10 AL 26 de novembre de 2017.

Divendres i Diumenges, de 20 a 21 hores, abans de les funcions). Teatre per a un espectador. Duració: 4 minuts.

 


Espectacle sense text
Duració: 4 minuts

 

SINOPSI


El teatre LAMBE-LAMBE consisteix en espectacles d’animació de petits ninots i/o objectes acompanyats per un relat i/o música en àudio i que tenen lloc dins d’una capsa escènica portàtil. En pocs minuts de durada es representen secretes situacions teatrals que són apreciades per un sol espectador cada vegada.

El teatre Lambe-Lambe va néixer a Brasil l’any 1989 amb Denise do Santos i Ismine Lima a la ciutat de Bahia, les quals van crear la companyia Teatre d’Animació Lambe-Lambe.

SOBREVIVIENTES

Era una missió impossible però una mirada pícara va poder canviar el romb del món… Perquè la realitat és dura però els nostres somnis són més grans.

 

+ INFORMACIÓ sobre el Teatre Lambe Lambe (Toni Rumbau, Titeresante.es)

+ INFORMACIÓ sobre el Movimiento Internacional Lambe Lambe (MILL)

WEB

Contacte: barcelambe@gmail.com ,  +39 389 556 5631.  Workshops y muestras permanentes

FITXA ARTISTICA


 GIORGIO CONTESSI (ITALIA)
Es originario de Bergamo, la ciudad italiana de Arlequín. Desde 2017 está basado en Barcelona, después de etapas en Madrid, Roma y Berlín. El teatro en miniatura y la vida de los objetos son su nueva tierra poética. Durante diez años ha sido parte de la compañía italiana “Silence Teatro”, con performance de teatro físico por las calles y las plazas de Italia, Rusia, Líbano, Rumanía y Polonia. Otras pequeñas y grandes exploraciones, entre teatro de improvisación, circo, máscaras y commedia dell’arte, han nutrido y siguen nutriendo su mirada.

 

Review SOBREVIVIENTES.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *