Sala Fènix

Taller de teatre en streaming immersiu

INFORMACIÓ, CONTRATACIÓ I INSCRIPCIONS: cursos@salafenix.com o 934 413 467
DURADA: 3 / 4h. DIRIGIT: adolescents entre 12 y 18 anys

Taller pràctic on s’ensenyarà les bases d’una transmissió de teatre en streaming immersiu, descobrint els llenguatges idonis per a una millor comunicació audiovisual, i provant els mètodes de transmissió en línia.

Actualment i a causa de la pandèmia del COVID 19, les activitats en streaming han augmentat exponencialment, al punt que tots els teatres de la ciutat posseeixen una oferta en línia, tant en directe com en diferit. És en aquest context que es fa necessari comprendre millor aquest llenguatge, els seus mètodes de treball i secrets per a aconseguir una millor transmissió i arribar a més persones.

Continguts:
– Streaming Immersiu què és? Diferències entre el directe i el diferit.
– Eines de Streaming: xarxes socials, apps, i programes.
– El Mòbil, el nostre aliat
– Llenguatge audiovisual: plans, seqüències, enquadraments… Tot el necessari per a captarcon la càmera i comunicar amb la imatge
– Teatre i càmera. Complicitat abans de res


Requisits del taller:
– WIFI a les aules (important, però no imprescindible si potser es compta amb coberturay podem usar dades)
– Projector amb entrada HDMI (important, no imprescindible si és un grup reduït ypodemos estar prop del meu ordinador portàtil)
– Joves amb un projecte artístic en marxa, per a treballar sobre això i podercomprender millor el tema del llenguatge audiovisual i la seva adaptació a l’en línia.

Felipe Cabezas

Actor, director i professor

Es dedica principalment a la commedia dell’art com a intèrpret, dramaturg, professor i director. També és director artístic de la Sala Fènix, un teatre en el centre de Barcelona. És un especialista en el camp dels monòlegs teatrals emmarcats en el Teatre Visual, on es barregen elements del teatre clàssic i el contemporani. Destaquen els seus treballs “L’Ultima Notte del Capitano”, “Inferno” i “Houdini” i el seu últim treball “El Bufón del Rey Lear”. Amb aquests espectacles Cabezas ha visitat diversos festivals a tot el món, destacant les cites a Londres, Corea del Sud, Alemanya, Luxemburg, Lisboa, Santiago de Xile, Vinya del Mar i Valparaíso (Xile), Buenos Aires, Milà, Torí, Cremona, Macerata (Itàlia) i per descomptat gran part d’Espanya. En 2021 la companya de la Sala Fèinix es programarà al Festival Grec amb su producció MISERIA.

2021_ Tallers de Teatre en Streaming i Radioteatre per a alumnes de Batxillerats Arts escèniques, tallers de màscaras al projecte Europeo DANTHENET.

2019_ Professor de màscara neutra en MIMMOS (Sintra, Portugal)

2015-2017 Professor de MÀSCARA en el COMPLOT ESCÉNICO.

2007-14_Professor de Commedia dell Art a Estudis de Teatre de Berty Tovías.

2010-15_Profesor de Commedia dell’arte i Màscara Neutra al Plato de Cinema.

2008_ Professor de teatre per a joves en risc social a l’Hospitalet.

2009_Profesor de Commedia dell’Arte a l’escola d’Estiu “José Saramago” dirigida per Concha Gómez, a Leganés, Madrid.

Review Taller de teatre en streaming immersiu.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?